Genetikai hulladékok

1
perc olvasás

Genetikai hulladékok

2020/06/11 - 19:07
Rovat:

Megdöbbenve szembesülünk olyan dolgokkal, amikor egy rendőr, intézkedés közben halált okozó testi sértés követ el egy személy ellen valahol Amerikában. Kicsit közelebb jövünk szűkhazánkhoz, és budapesti éjszakában késelnek meg két fiatalt, akik belehalnak sérüléseikbe. Ma olyan eseményekkel szembesültünk Ruttkában (Vrútky), amikor gyermekeinket és unokáinkat támadta meg a gyilkos.

Tartsunk itt egy lélegzetvételnyi szünetet kedves olvasó!

Miért?

Mert az orvosszakértői vélemények alapján a fentebb írt elkövetők mind drog hatása alatt cselekedtek. Gyilkoltak!!!

Most éppen ártatlan gyermekek és tanítók voltak az áldozatok, közvetlen környezetünkben. A szörnyű tragédiák okát és okozóját már sosem fogjuk megérteni. Véleményem szerint sokan vagyunk ezzel úgy, hogy nem is akarjuk. Marad a tehetetlen düh és az együttérzés.

Az viszont tény, hogy a hatóságok szélmalomharcot vívnak a drog terjedése ellen. Dunaszerdahelyen is!

Az lehet, hogy a kormány harcot hirdetett a korrupció ellen, de a társadalom egyik, ha nem a legnagyobb problémája a drog. Akár túlkapások árán is tessék megfékezni, mert féltjük gyermekeinket.

Őszinte részvétem az áldozatok hozzátartozóinak.

képek forrása: pixabay

------------

 

Mivel független hírportálunkat a Kisebbségi Kulturális Alap döntőbizottsága idén nem támogatta, ezért az olvasók hozzájárulását kérjük a további működésünkhöz, amelyet a következő számlaszámon tehetik meg:

SK66 0900 0000 0051 6455 9727


KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁSOKAT!

 

Címkék