Egy nő mindennapjai – 2. rész

1
perc olvasás

Egy nő mindennapjai – 2. rész

2020/01/16 - 11:43
Rovat:

Ha csütörtök, akkor képgyűjtő sorozatunk újabb részével jelentkezünk, melyben ismét a hölgyek mindennapjai kerültek a középpontba. A nem kevés iróniával megspékelt írás igyekszik a női sors keserédes pillanatait kiemelni, de jó tanácsokkal is ellát, ezúttal is vicces rajzok kíséretében. Figyelem, az iromány a képzelet szüleménye, és a valósággal való minden hasonlóság a véletlen műve... vagy nem.

1. Amikor a 30 napos diétát 4 óra alatt abszolválod

Sokat ettél az ünnepek alatt? Hát persze. Szilveszterkor elpusztítottál még egy tálca szendvicset, majd éjfélkor megfogadtad: „Új év, új én“? Nanáhogy... Elsejétől belekezdtél egy harmincnapos csakzöldség diétába, hiszen most végre elszánt vagy, meg amúgyis, az Ezo Tv is megmondta, hogy a 2020 mágikus szám, ráadásul egy csomó #fitlife, #fitgirl instaposztot mentettél el a telódba.  Remélem te négy óra elteltével nem végezted nutella-kómában...

Diéta

2. Azok a bizonyos vasárnapok...

Hadd maradjunk még egy pillanatig a fogadalmaknál... biztosra veszem, hogy a következő az volt, nem iszol egy évig alkoholt. Eltaláltam ugye? Vagyunk néhányan, akik ezzel a lehetetlen dologgal próbálkoztunk, de szólok, felesleges időpocsékolás. Mit gondolsz, miért főzik anyáink és nagyanyáink évszázadok óta vasárnap a húslevest? Viccből? Bizony-bizony, ennek a tradíciónak komoly mentálhigiéniai okai vannak. Hát ne légy önző, ápold csak szépen az „imádom-a-bort“ szombatok és a „soha-többé-nem-iszom“ vasárnapok hagyományait.

Bor

3. A szépség és a szörnyeteg

Őszintén számomra az egyik legnagyobb rejtély, hogy lehet az, hogy míg más nők a legnagyobb mínuszokban is csúcsszuper vonzóak, addig én pufi fánknak öltözve gurulok végig DéeSZ szürke utcáin. Ezúttal a tanácsaim osztogatása helyett én kiáltok kétségbeesetten segítségért. Valaki elárulhatná nekem, mi a fenét csinálok rosszul...?

Tél

4. ...és végezetül.

Kedves hölgyek, lányok, asszonyok, legyen az utolsó kép önirónia és humor helyett jó tanács. Soha ne kételkedjetek önmagatokban, dobjátok el kétségeiteket, hessegessétek el a negatív gondolatokat. Árasszátok el a családot és a barátokat azzal az ódaadó szeretettel és kedvességgel, amellyel mi Nők azt a bizonyos „gyengébbik nem“ jelzőt kiérdemeltük. 

Szeretet

Képek forrása: pinterest