Pápay Tibi és Écsi Béla hozzátok képest egy grand volt...

2
perc olvasás

Pápay Tibi és Écsi Béla hozzátok képest egy grand volt...

2022/06/13 - 19:15
Rovat:

Történetem nem másról, mint a sokak által olvasott korkep.sk, és a Kisebbségi Kulturális Alap pénzére éhes, lógónyelvű pincsikutyáinak csörteváltásáról szól. Az elején szeretném leszögezni, hogy mindkét féltől teljesen függetlenül írom ezt a pár sort azokról, akik a felvidéki magyarság hülyítésével professzionálisan foglalkoznak.

Az írásomhoz az ihletet az a Troll DS Facebook oldal adta, amely természetesen arc nélkül osztja a hülyeséget, két kézzel. Megjegyzem az ominózus írás olyan precízen és részletesen írja le a tényeket, hogy három trollDS, ha meghúzódik sem tudná így leírni, és nincs az a médiafelület a dunaszerdahelyi közegben, amely ezt pofalemez- vállalással közzé merné tenni. A célpont pedig a körkép.sk és Gyimesi György, aki mellesleg a Szlovák Nemzeti Tanács tagja, aki „ lekulturmaffiázta ” a parameter.sk-t, aki két kézzel tenyerelt a Kisebbségi Kulturális Alap pénzosztásában, és aki elég jó viszonyban lehet a körkép tulajdonosával, Király Zsolttal. Tehát van ellenség dögivel. Azt pedig kiváltképp sajnálom, hogy a korkep.sk tulajdonosa és kisöccse belém is bele próbált rúgni a fészbuk hasábjain így ismeretlenül, de hát ki vagyok én, hogy megsértődjek.

Szóval a körképnek is vannak baklövései, gondoljunk csak bele, mikor magáról Világi Oszkárról írt le olyan dolgokat, amiért tiltólistára került a MOL Arénában, vagy mikor Orbán miniszterelnök úr személyes vízszerelőjét azzal gyanúsította, hogy megveszi a DAC - t, de legutoljára Vlado Weiss DAC- os edzősködésével égette magát, amikor 99%-os biztossággal állította, hogy ő lesz az edző.

Most ez a körkép kapott 45 ezer eurót, abból a 8 millióból, amit a Kisebbségi Kulturális Alap - Gyimesi György által csak maffiacsoportnak nevezett gittegylet - osztogat évről évre. Sok? Nem hinném, hacsaknem arról van szó, hogy a „másik fél” nem kapott eleget, vagy nem látna konkurenciát a körképben.

…de kinek a szemét szúrja ennyire Dunaszerdahelyen ez a 45 ezer, hogy az ügyben nagyon is jártas személlyel megírasson egy ilyen volumenű cikket a trollds oldalára?

Számomra ez hasonló, mint napjainkban a dunaszerdahelyi „alvilág” által praktizált bosszú: tartozik ezer euróval, gyújtsuk fel a kocsiját! Komolyan mondom, hogy Pápay és társai forognak a sírjukban a röhögéstől, hogy mi megy itt DéeSzen értelmiségi körökben.

Kapásból van egy tippem, hogy a Villa Rosa felől fúj a szél, ahova előszeretettel járnak exHídasok, „Szövetségesek” és Világi pénzére éhes seggnyaló újságírócsemeték, akiknek az ilyen Gyimesi&Körkép.sk nagyon is szúrja a szemét.

A körkép Király Zsoltija pedig előszeretettel vezető hírként közölt mindent, amiről úgy gondolta, hogy vevő a felvidéki magyar.

B@ssza a magyar a magyart rendesen, kedves olvasó. Pénzért! Ettől nekem egyszerűen hányingerem van, és a parlamenti magyar képviseletem jut eszembe, mint választópolgárnak. Ezek a szerencsétlen flótások akarnak Összefogást mímelni, és magyar közösséget összefogni?!

Summa summarum a cikk szerzője zseniálisan próbál terelni, egyben olyan információhalmazzal rendelkezik, amit kizárólag azok tudhatnak, akiket erősen markolnak a polip csápjai.

Viszont a Keresztapa nevét nem merte leírni, sőt a consigliere, de még csak a végrehajtókét sem, a titokzatos szerző. Azonban a körképet olyan szinten mosta össze Gyimesivel, mint ahogy Gyimesi kultúrmaffiázott a Villa Rosa berkeiben.

Ria, ria, Hungária…

képek forrása: pixabay