Egy nő mindennapjai

1
perc olvasás

Egy nő mindennapjai

2020/01/09 - 13:48
Rovat:

Uraim, sajnálatos módon tudatnom kell Önökkel, hogy nem minden nő instablogger superwoman, a valóságban  nem mosogatunk tűsarkúban és nem edzünk sminkben verejték nélkül. Bizony egy nő életének több kellemetlen mozzanata is van, melyekkel nap mint nap küzd, olykor akár ironikus nevetésben tör ki... Humor nélkül ugyanis nehéz lenne feldolgozni egy-egy keserédes pillanatot. Íme 4 önironikus rajz az online térből, amelyek hűen tükrözik az eddig féltve őrzött titkainkat. 

1. A női táska és a telefon összeesküvése

Csajok, kezeket a szívetekre, kivel nem esett meg, hogy a bevásárló központ közepén, vagy az ovilépcsőn ne kezdte volna kipakolni a táskáját az éppen csörgő telefon után kutatva? Természetesen mire előkotrod, épphogy abbamarad a csörgés. Néha az az érzésem, hogy a hívó fél direkt csinálja és egy sarok mögött leskelődve jót röhög rajtam.

Foto: pinterest

2. A Bermuda-háromszög nyomában

Bár a mai modern kor mosógépe hiperszuper és szinte mindent (is) tud, de néha az az érzésem, hogy elektromos áram helyett egy fél pár zokni elnyelésével aktivizálódnak. Egy-egy mosás után kényszert érzek, hogy társkeresőn regisztráljam a szingli zoknijaimat, annyi van belőlük. A tudósoknak javasolnám a Bermuda-háromszög helyett a mosógépek sötét bugyrait felkutatni.

Foto: pinterest

3. Baywatch után szabadon

Amíg mások kiszáradva fűzik át magukat a csilli-villi fánk formájú úszógumin, hogy beleússzanak a naplementébe, addig veled megesik, hogy te magad vagy a habos-babos fánk. Az ünnepek után érdemes mindenképp elmenni valamelyik pancsoló egységbe, a süllyedés veszélye a hasi tájékon lévő háj miatt semmiképp sem fenyeget.

Foto: pinterest

4. Legendák a konyhából

A neten keringnek legendák hölgyekről, akik egy sima szporityelnyás bögrébe is tudnak isteni illatú sütiket, muffinokat varázsolni. Nem tudom léteznek e valójában, de hogy én nem tartozom közéjük az biztos. Szerintem többen is próbálkoztunk már a #egyszerű és a #lovemycupcake hashtagekkel ellátott receptek egyikével több-kevesebb sikerrel. Én egyelőre várom az áttörést, addig is marad a kocsonya állagú zavart kakaós víz szürcsölgetése.

 

Foto: pinterest

Képek forrása: pinterest

Címkék