Pletykafészek - hallottátok?

1
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/01/26 - 12:45
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

Dunaszerdahely

A dunaszerdahelyi önkormányzat minden év elején ünnepi találkozót tart, ennek keretén belül polgármesterünk, az aktív közéleti személyiségekből álló „bölcsek tanácsával” találkozott. A tanácsban kimondottan férfiak kaptak helyet. Ilyen silány lenne a felhozatal Dunaszerdahelyen hölgyeim?

Kampány

Járják a csallóközi községeket kampányoló politikusaink, így a Most-Híd képviselői is. Azzal együtt, hogy etetik a jónépet néha dalra is fakadnak.

https://www.youtube.com/watch?v=qu_ZzgWzWd8

Norbi megmondta

Néhány napja Schobert Norbi egy videóval üzent a túlsúlyos hölgyeknek. Azóta számtalan mém jelent meg a „fitneszkirályról”, megcsodálhattuk párja hibátlan fogsorát, kicsit szottyadt mellizmait és néhányan azt is tudni vélték, hogy Norbinak már csak 8 centije van.

Balhé

Sólymos László környezetvédelmi miniszter és testvére nézeteltérésbe keveredett egy kínai vendéglőben, ahol rendőrt hívtak. Az incidens Sólymos lemondásához vezetett. Mini presszóba meg is jegyezték, ha ide jártak volna, még ma is miniszter Laci.

DAC

Exkluzív interjút adott kedvenc csapatunk új edzője, aki angolul nyilatkozott. A két riporter nem kis erőfeszítésébe került megértetni a portugállal, hogy az egyesületünk neve nem DAK, hanem DAC.

Azért gyerekek na….!!

Iszakeszti

A magyar modell instagram profiljából kiderül, hogy meztelenül alszik. Bár lehet csak a reggeli fotó kedvéért pózolt. A képből, amit posztolt más kérdések is felvetődnek.

Vajon mi volt az esti menü?!

Játszótér

Fináléjához érkezik a játszótér szavazás, amit a Lidl multikulti jó marketingfogásnak gondol.

Jeges barátom azon panaszkodott, hogy a keleti lakótelepen úgy köszönnek a gyerekek a játszótéren: tyúnya ember, te nem szavaztytál a žíhadielkóra!!