• szív

Kérlek, állj ki a dolgozóid mellett!

1
perc olvasás

Kérlek, állj ki a dolgozóid mellett!

2020/03/16 - 15:03
Rovat:

Számos kisvállalkozó, aki Érted, értünk dolgozik, a belét is kidolgozza egész évben, hogy kiszolgáljon minket, fogyasztókat, vásárlókat, hogy többet nyújtson, mint egy szimpla multi, hogy meghallgasson, hogy a repertoárját valóban úgy állítsa össze, ahogy az a mi igényeinknek, kényünknek, kedvünknek megfelel.

Ők vannak most bajban!

De nem csak ők, hanem mindazok, akik olyan nagy- és középvállalkozói hatalomtól függnek, akiknek csupán a profit az első, nem a dolgozóik igényei. Mindegy milyenek a visszajelzések, az is, ha még a vásárlók is panaszkodnak, ők továbbra is akkor és úgy szabják meg a kínálatukat, ahogy az nekik megfelel, ahogy az nekik a leginkább megéri.

Egyszerűen nem figyelnek oda munkavállalóikra, az ő szemükben nem létezik szolidaritás és sajnos ők lesznek azok, akik most, az elkövetkező kritikus hetekben, ha már leállt a termelés, fizetetlen szabadságra küldik a dolgozókat. Vagy egyszerűen, a körülményekre való tekintettel akár el is bocsáthatják őket.

Családok megélhetése függ most attól, hogy főnökeik mennyire megértőek és elfogadóak. MOST van az a pont, ahol választaniuk kell:

vállalkozók, vagy emberek!

Mert ez a kettő most nem biztos, hogy tükéletesen fedi egymást. Kérlek, állj ki a munkavállalód és családjaik mellett. Most Rád, a megértő Tulajdonosra, nagybetűs Vezetőre van szükségük, aki felismeri, hogy jelenleg nincs más út, mint az emberségesség.

 

Kérlek, add át ezt az üzenetet mindazoknak, akiket érinthet! Köszönet mindannyiunk nevében.

 

 

---

 

Mivel független hírportálunkat a Kisebbségi Kulturális Alap döntőbizottsága idén nem támogatta, ezért az olvasók hozzájárulását kérjük a további működésünkhöz, amelyet a következő számlaszámon tehetik meg:

SK66 0900 0000 0051 6455 9727


A kultminor.sk oldalán megtalálhatjátok a támogatást élvező "kulturális" termékeket.


KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁSOKAT!