Az élet egy gyerek után

1
perc olvasás

Az élet egy gyerek után

2020/02/13 - 09:45
Rovat:

Bár holnap Valentin nap, a romantikus szerelemről szóló írásokat mi ezúttal inkább a hozzáértőkre hagynánk. Szokásos csütörtöki képgyűjteményünk ugyanis szeretné más szemszögből megközelíteni a szerelem és a párkapcsolat szívmelengető, de olykor keserédes pillanatait. Sok fiatal pár biztosan kíváncsi, milyen az élet, vagy akár egy Valentin nap a gyerekek megszületése után. Kedves ünnepelni készülő szerelmesek, íme, lerántjuk hát a leplet, itt a rideg valóság a jövőről. Figyelem, a cikk olvasása ismételten egy jó adag humorérzéket igényel.

1. All inclusive

Friss szerelmesként bícsbodyban koktéloztok a tengerparton és a napfényben fürödve vetitek egymásra szinte percenként a forró pillantásokat. Na ez gyerekkel úgy néz ki, hogy hetente kő-papír-ollóztok egymás közt, melyikőtök lesz épp a szerencsés nyertes és zárkózhat be egyedül egy tízperces wellnesre a nyugalom szigetére.

All inclusive

 

2. Hétvégi idill

Hétvégente szerettek délig együtt henyélni az ágyban ugye? A frissen mosott, finom paplan cukorvattaként ölel körbe benneteket, ti pedig a kávésbögrét szorongatva együtt váltjátok meg a világot. Nyugalom, unatkozni szülőként sem fogtok, hiszen majd minden hétvégén leforgatjátok a Halálos iramban aktuális részét és a kávétokat is átlagban háromszor mikrózzátok újra.

Hetvegi idill

 

3. Szombati esti láz

Tudom én, fiatalon szinte ciki kategóriának számít, ha szombat este összeborulva otthon gubbasztotok a tévé előtt. Gyerekek után ez lesz a legnagyobb és legritkább buli, amelyen részt vesztek, amikor is valamilyen úton-módon sikerül gyerekmentesíteni egy-egy szombat estét és nézhetitek a kedvenc sorozatotokat csak kettesben.

Szombat esti laz

 

4. Van az a pénz

Mindketten menő munkahelyen dolgoztok, jó fizetéssel, szinte törvényszerű, hogy spóroltok. Ez nagyon helyes. Vigyázat, nemsoká összeköltöztök, ilyenkor azért majd egy-egy plusz kiadás becsúszik. Ám amikor jön a gyerek, és már ovis vagy iskolás korba ér, na akkor napi szinten hangzik el majd a „nem-hiszem-el-hogy-már-megint-kinőtte-a-cipőt“  vagy a  „mi-a-fenére-gyűjt-az-az-iskola-már-megint“ c. monológ és adjátok fel a Dagobert bácsi-féle fejesugrásról szóló álmaitokat a pénzrengetegbe.

Van az a pénz

 

Képek forrása: facebook

 

Mivel független hírportálunkat a Kisebbségi Kulturális Alap döntőbizottsága nem tartotta támogatásra érdemesnek, ezért az olvasók hozzájárulását kérjük a további működéshez, amelyet a következő számlaszámon tehetik meg:

SK66 0900 0000 0051 6455 9727

Köszönjük a támogatást!