Könyvbemutatón jártunk

1
perc olvasás

Könyvbemutatón jártunk

2020/02/01 - 19:09
Rovat:

Mindig jó érzés látni, ha egy felvidéki tehetséges író munkája gyümölcsét mutatja be a közönségnek. A KulturPass csapata január utolsó napján a Dunaszerdahely szívében lévő Buena Coffe House kávézóban egy különleges eseményre volt hivatalos. M. Kovács Melinda második könyvének bemutatójára került sor, mely a sokatmondó Vétkeinken túl címet kapta. Az írónőt Bartalos Tóth Iveta kérdezte.

 

Iveta feszültségoldó, humoros bevezetője után először a Kételyen túl c. első részről, a benne szereplő karakterekről és azok fejlődéséről faggatta az írónőt. Megtudhattuk, hogy mindkét részben korunk társadalmi lenyomata olvasható, ahol mindennapi férfi-nő kapcsolatok, megfáradt és furcsa házasságok, régi szerelmek, emberek közti játszmák, jó és rossz családi viszonyok kerülnek bemutatásra. Az est folyamán nagyszerű képet kaptunk a két könyvről, de magáról a szerzőről és a könyvírás folyamatáról is.

A barátságos hangulatú kávéházban eltöltött két óra elgondolkodtató kérdésekben gazdag volt. Meg lehet bocsátani a hűtlenséget? Meg lehet menteni egy megfáradt házasságot? Képesek vagyunk a változásra? Vagy győz az unalom és a közöny? A válaszokat valószínűleg a legtöbben otthon keresik majd, kezükben Melinda valamelyik könyvével...

 

Képek forrása: KulturPass