Társkereső.com

1
perc olvasás

Társkereső.com

2020/02/27 - 11:03
Rovat:

Mivel eddigi képgyűjteményeink főképp a családos és párkapcsolatban élők mindennapjairól szóltak, így ezúttal az egyedülállóaknak "kedvezünk". Szeretnénk ezt rögtön az alapoktól, azaz az ismerkedés rögös útjától kezdeni. Hol lehet manapság társra találni? Az utcán? Bárban? Az online vagy valós térben történő ismerkedések a kedveltebbek? Ahány ember, annyi válasz. Egy biztos, az alábbi képeket elnézve nem könnyű manapság szingliként belepottyanni az online társkeresés világába. Biztos vagyok benne, hogy az alábbi fotókra nőtársaim is gondolkodás nélkül nemet mondanának. Jól gondolom, csajok?

Vicces fiú vagy... ja nem.

Mi, nők értékeljük, ha egy pasi humoros és imádjuk, ha megnevettet minket, de bizony vannak dolgok, amiket nem kell erőltetni.  A szivárványt „pisilő“ férfi az első ránézésre, de még a sokadikra is bizony ebbe a kategóriába tartozik.

Online

 

Jaj, ő csak a feleségem.

Vajon az ilyen fotóval mit akart üzenni a költő? „Ő az exem, de csak ez az egy képem van magamról." (Ja, persze!) vagy „Igen, ez a nő a feleségem, de én olyan jó arc vagyok, hogy már az elején őszintén közlöm, hogy tőlem ne számíts semmi komolyra.“ Legtöbbünket a megfejtés már nem érdekli, görgetünk is tovább.

Online

 

Szeresd a testem bébi!

Szerintem férfi-körökben ez valami csúnya tévhit, hogy mi, nők imádjuk vadidegen pasik különböző meztelen testrészeit nézegetni.

Online

 

Mindennek van határa.

Gusztustalanságból óriási a kínálat. Bár Amerikában divat, de engem kiver a víz a fegyverrel pózoló félmeztelen tagoktól.  Az ízléstelenség határait feszegetik még a hóembert ölelgető vagy lábfejet csókolgató barátaink is.

Online

 

Uraim, ezek láttán csak egy jó tanács. Adjátok önmagatokat!

 

Képek forrása: Tinder

Mivel független hírportálunkat a Kisebbségi Kulturális Alap döntőbizottsága nem tartotta támogatásra érdemesnek, ezért az olvasók hozzájárulását kérjük a további működéshez, amelyet a következő számlaszámon tehetik meg:
SK66 0900 0000 0051 6455 9727


kultminor.sk oldalán megtalálhatjátok a támogatást élvező "kulturális" termékeket.

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁSOKAT!