Intelligens házak

1
perc olvasás

Intelligens házak

2020/05/21 - 09:23
Rovat:

Mi az az intelligens ház?

Az intelligens ház az igényeinkhez tökéletesen idomuló automatizált rendszer jelent, melyben az elektromos eszközök a szokásainkhoz alkalmazkodva működnek, a mi kényelmünket szolgálva. A rendszer kompatibilitásának köszönhetően lehetőségünk nyílik az elektromos eszközök működését automatizálni, szabályozni, vagy akár távolról ellenőrizni, vezérelni.

Az intelligens házak ideje eljött!

Figyelve a trendet és látva a technológia gyors fejlődését, hamarosan alapvető elvárás lesz az, hogy eszközök egy hangparancsra vagy a telefonunkról egy gombnyomásra működjenek, akár távolról is. Egy lakás okos otthonná ”varázslásához” gyakorlatilag korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésre.  Mindebben a legjobb hír, hogy egy ilyen lakáshoz vagy házhoz ma már nincs szükség akkora tőkére, mint amekkorára a legtöbben gondolnának: egy komplett rendszer telepítése ma már csak a harmadába kerül annak, mint korábban egy vezetékes rendszeré

Smart home

 

Milyen előnyöket rejt magában egy intelligens ház?

Egy intelligens ház fő célja a biztonság, kényelem és a költségmegtakarítás fokozása. A rendszer rugalmasságának köszönhetően, és tekintettel a felhasználói igények változatosságára kijelenthetjük, hogy nem létezik két egyforma intelligens ház. Éppen ezért az igények pontos megismerése érdekében egy személyes konzultáció alkalmával felmérjük az igényeket, és bemutatjuk, hogy mennyire változatos és sokféle felhasználási lehetőség közül válogathatunk.

Szeretne okos otthonban élni? Kíváncsi lenne, hogy mennyibe kerülne?

Nincs más dolga, mint felkeresni minket az adott elérhetőségünk egyikén és mi készséggel állunk rendelkezésére.

Keressen fel minket és kérjen személyre szabott ajánlatot!

kulturpass.portal@gmail.com

ds.szigetiati@gmail.com

Telefon: +421905433410

https://www.youtube.com/watch?v=-yBFe2nuk50