Politikai bélsár

1
perc olvasás

Politikai bélsár

2020/02/27 - 07:12
Rovat:

Így kampánycsend idejével – amelyet még egy választás előtt sem volt példa, hogy megsértenek – azt gondolom, feltehetem a napok óta bennem motoszkáló kérdéseket?!

Vajon miért agitálnak a környezetemben lévő emberek arra, hogy menjek el szavazni? Vajon miért figyelmeztetnek kötelezettségemre, amikor 18 éves koromtól élek állampolgársági jogommal és mindig becsületesen szavaztam. Vajon miért akarnak meggyőzni arról, hogy ha nem megyek el szavazni, akkor nem mondhatom el a véleményemet, olyan emberekről, akik hosszú évek óta korrupt, hazug, öncélú politikusok, vagy az idő folyamán azzá váltak?

Tehát kedves plakáthuszár politikusok!

Újra megcsináltatok egy kampányt, ami nem csak a jóízlést hiányolta, de nem egyszer a választópolgár undorát is kiváltotta. Írhatnék frázisokat, hogy kitől, miből, mennyit és hogyan, de minek.

Mi választópolgárok újra elmegyünk szavazni. Rátok. Viszont akár hiszitek, akár nem, nem bízunk bennetek.

U.I.: a „nem inge”, meg a „tisztelet a kivételnek” közhelyeket lehet alkalmazni. (én és jó néhány választópolgár nem tudjuk megtenni)

 

Fotók: pixabay.com

---

Mivel független hírportálunkat a Kisebbségi Kulturális Alap döntőbizottsága nem tartotta támogatásra érdemesnek, ezért az olvasók hozzájárulását kérjük a további működéshez, amelyet a következő számlaszámon tehetik meg:
SK66 0900 0000 0051 6455 9727


kultminor.sk oldalán megtalálhatjátok a támogatást élvező "kulturális" termékeket.

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁSOKAT!

 

Címkék