• nyúl

Köszönjük a támogatást! :)

1
perc olvasás

Köszönjük a támogatást! :)

2020/04/23 - 13:00
Rovat:

Csodás dolog történt tegnap. Varga (Antalics) Timi meglepett minket Kovács Keri Andreával közösen írt mesekönyvükkel, a Peti, a holland törpenyúllal !

A minap felkerestem őket, mert szeretnék a KulturMorzsában későbbiekben mesekönyvekkel is foglalkozni. Lassan itt a gyereknap és igyekszünk a kis apróságainkra is gondolni.

Timi tegnap megállt nálam és megajándékozott ezzel a csodás könyvecskével. Nem csak mesekönyv, hanem színezésre is jó! - mondta. 

Mi pedig nagyon megköszöntük!

 

 

KulturMorzsánk egyik következő részében tehát Peti, a törpenyúlról hallhattok majd. 

 

FELHÍVÁS! 

  • Amennyiben van olyan felvidéki író, illetve költő, aki a kedvencetek és szeretnétek a mi felolvasásunkban is meghallgatni, nagyon szívesen fogadjuk a javaslataitokat.

 

  • Ha van olyan, már nem használt, otthon hentergő könyvetek, melynek alkotója helyi, juttassátok el hozzánk, örülnénk neki!

 

  • Ha Te magad is felvidéki író vagy költő vagy, és még nem jelent meg egy munkád sem, ne habozz, küldd el nekünk! KulturMorzsánk, a felvidéki irodalmat hivatott népszerűsíteni, a Te alkotásod is köztük lehet.

---

 

Mivel független hírportálunkat a Kisebbségi Kulturális Alap döntőbizottsága idén nem támogatta, ezért az olvasók hozzájárulását kérjük a további működésünkhöz, amelyet a következő számlaszámon tehetik meg:

SK66 0900 0000 0051 6455 9727


A kultminor.sk oldalán megtalálhatjátok a támogatást élvező termékeket.


KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁSOKAT!

 

Címkék