• DAC

DAC

1
perc olvasás

DAC

2020/02/15 - 12:07
Rovat:

Holnap megkezdi a bajnoki küzdelmeket szeretett csapatunk, és azt gondolom nem vagyok egyedül, aki kicsit tart az előttünk álló mérkőzésektől. Hyballa mester olyan pozícióban hagyta itt a csapatot, hogy ez lehet egy kellemes álomutazás Európa felé, de lehet nyomasztó is csapatunk teljesítményére, ha a felkészülés milyenségéből indulunk ki.

Hogy mekkora volt a „rendszerváltás” a DAC első csapatánál, azt majd az idő megmutatja.

Pár órával a mérkőzés előtt nem szeretnék negatív dolgokkal indítani, hiszen a futballban, ha a jó isten akarja, talán a kapanyél is elsül(nem hosszútávon), viszont néhány dolog felett nem tudok szemet hunyni.

Mióta Világi úr átvette a DAC-t még minden újonnan érkezett edző indulását szemmel követtem. Kimentem az edzésekre, megnéztem a kommunikációt és néhány felkészülési mérkőzés „lecoacholását” is követtem.

Szóval ezt az ideit nem lehet feljebbűberelni, és most csak negatívumokat tudnék említeni, de minek?!

Számomra több volt mint érdekes, hogy az aktuális edzőnk egy interjúban nem tudta hogyan hívják csapatunkat, amit DAK-nak ejtett!! Mert ő portugál.

A sajtótájékoztatón pedig nem tudja hány éves a legidősebb játékosunk, hiszen 25-t említett, mikor Davis pár nap múlva már 29 éves.

Talán azt sem tudja, hogy cca. 8 ezren leszünk kint vasárnap? 

A kellemes meglepetést és a győzelmet beígérte az edzőnk, amit a DAC szurkoló nagyon vár és bizony rajtuk megint csak nem fog múlni.

Hajrá DAC!