DAC Aranyosmarót margójára

1
perc olvasás

DAC Aranyosmarót margójára

2021/10/02 - 13:22
Rovat:

...az én véleményem mégis az, hogy az Aranyosmarót elleni mérkőzés végén történteket nem kellene a CSAPAT fejére olvasni! Az ilyen cselekedet kimondottan annak a játékosnak a felelőssége, aki ilyen döntést hozott.

A Nagyszombat elleni hazai vereséget, bevallom őszintén, nekem nehezen tudják megmagyarázni az érintettek. Azzal sem írok le nagy okosságot, hogy a jelenlegi csapatunkkal senki ellen nem mehetünk biztosra a Fortuna-ligában. A múltban hozzászoktunk a győzelemekhez, most viszont oly mértékben gyengültünk meghatározó játékosaink távozásával, hogy csapatunk mondjuk ki,- gödörbe került…

Ez természetes egy futballklubnál!

Nálunk talán többször kell csapatot építeni, mint más egyesületeknél, amit sokunk nehezményez is. A hullámvölgy mára mendemondákat idézett elő, keressük a hibákat menedzserben, edzőben, játékosban egyaránt, de talán még szurkolóban is.

Tény, hogy ilyen tömegeket megmozgató klubot, mint az FC DAC, véleményem szerint körültekintőbben kellene működtetni.

Jó volt látni a tegnapi mérkőzésen, hogy újra bizalmat szavazott a szurkoló, és szinte végig segítette csapatunkat, annak ellenére, hogy eléggé megalázó eredményeket produkált a csapat az utóbbi időszakban. Gondolok itt a Szlovák-kupából való kiesésre, és a traktoristák elleni osztálykülönbségű vereségre.

Ám az én véleményem mégis az, hogy az Aranyosmarót elleni mérkőzés végén történteket nem kellene a CSAPAT fejére olvasni! Történt ugyanis, hogy néhány játékosunk önfejűen viselkedett, és úgy döntött, nem köszöni meg a publikumnak a buzdítást.

Szeretném megkérni a DAC szurkolót, ne csináljunk újra egy kreált problémát, mert pár játékos intelligenciahiányban szenved, és illetlen viselkedésével megsértette a stadionunkat megtisztelő szurkolót!  Ne csámcsoghasson rajtunk a szlovák sajtó, és azok a személyek, kiknek nem szívügye a DAC!

Az ilyen hibás döntésekben nincs felelőssége csapatvezetőnek, vezetőedzőnek, vagy sportmenedzsernek! Az ilyen cselekedet kimondottan annak a játékosnak a felelőssége, aki ilyen döntést meghozott. A klub feladata viszont az, hogy az ilyen cselekedeteket kellőképpen orvosolja!

Reméljük vállalni fogják a rossz döntésüket, és megbánják tettüket….

 

Címkék