DAC drapi

1
perc olvasás

DAC drapi

2020/12/30 - 11:09
Rovat:

Nem szerettem volna megnyilvánulni a MOL Arénában történt lopásról, amit pár taknyos nagyszombati szőröstalpú tótnak sikerült elkövetni, de ki nem állhatom azokat a firkászokat, akik érdekből, elfogultságból vagy akár gyűlöletből írnak a szlovákiai magyarok kedvenc focicsapatáról. Vannak néhányan, higgyétek el és én voltaképpen nem is olvasom jó részét.

Szóval úristen mi történt? Elloptak egy szurkolói csoport, az YBS drapiját a szentélyből!

Szégyen gyalázat, okádja néhány médiafelület, megkérdőjelezve őrző védőt, DAC szurkolót és talán még magát Világit is.

Természetesen hiba van a történetben, mert ha lopni tudtak a stadionunkban, akkor kárt is tudnának benne tenni, de ha arra gondolok, hogy angliai Knightsbridge –ben  1987-ben 200 milliót vittek el egy bankból akkor röhögőgörcsöt kapok a fröcsögőktől. Természetesen a hasonlat morbid, de tanulságos az Knightsbrindge –ben és a MOL Arénában is.

Azzal is tisztában vagyok, hogy ilyen dolgokat hogyan szoktak a szurkolói csoportok tisztába tenni, viszont a nagyszombati alattomosságot nem nevezném egy dicső szurkolói tettnek. Karácsonykor!! Legyen az ultras vagy a f@szom tudja milyen cselekedet is.

A magyarázkodás hibájába pedig egyáltalán nem kellene beleesni.

Véleményem szerint, az illetékes személyek meg fogják tenni a kellő intézkedéseket, és a jövőben ilyen dolgok nem fognak előfordulni.

Drapi helyett meg csináljatok egy fokkal szebbet, hogy ezek a hazátlan betelepült tolvajok, tudják meg, hogy ki van otthon!!

kép forrása: facebook

Címkék