A DAC szurkoló nem felfújható baba – avagy Helder, önként távozz!

2
perc olvasás

A DAC szurkoló nem felfújható baba – avagy Helder, önként távozz!

2020/03/11 - 17:51
Rovat:

Amikor az FC DAC labdarúgócsapata elutazott a zsolnai mérkőzésre, valljuk be, sokan féltettük fiaink. Aztán jött egy olyan első félidő, hogy csak ámultunk és bámultunk. Olyannyira, hogy a második félidei rövidzárlatot sem láttuk elvakult bizakodásunkban. A poprádi kötelezőt is hoztuk, s bevallom őszintén már kezdtem csak a szépre emlékezni, ostorozva magam a sok kritikáért, amivel edzői stábunkat illettem az első pillanattól kezdve, mióta itt vannak.

És jött Nagyszombat! Véleményem szerintem nincs a világon DAC-hoz közel álló ember, aki ne tudná, mit jelent ez nekünk. Tudtuk Davis - Šimič nincs, tehát ismerve a keretünk, nagy varriációk a csapat felállításában nem léteztek. A mérkőzés délelőttjén jeleztem, számomra meglepő lenne Lalatovič szerepeltetése a csapatban, ismerve annak teljesítményeit az előkészületi meccseken.

Beállította!!             

OK, talán én vagyok az elfogult! – konstatáltam a bemelegítésnél.

Elkezdődött a mérkőzés, és nem csak hogy beigazolódott sejtésem, hanem a 38 perc, amit láttunk egy életre igazolást adott mindenkinek, aki látta, hogy a gyerek enyhén szólva is gyenge.

Most ne foglalkozzunk azzal, hogy ki hozta ezt a játékost a DAC-ba, viszont azzal igen, hogy ha egy magamfajta harmadosztályú edző látja, hogy a gyereket rizikós pályára küldeni, akkor Helder úr és csapata miért nem.

Szóval ezt a Nagyszombat elleni vereséget a DAC szurkolóval nem lehet lenyeletni! Még akkor sem, ha majd „sziporkázva”megverjük Nagymihályt.

Előre jelzem, utána jön a Slovan, és még egy megalázást az ősi riválisoktól nem szeretne a DAC drukker. Természetesen meg lehet várni ezzel a stábbal is a következő mérkőzések alakulását, de véleményem szerint ez nagyon rossz fényt vetne az érintettek hozzáértésére.

Abba pedig ne menjünk bele, hogyan fejeznék ki a szurkolók a nemtetszésüket, hiszen kaptunk egy elég durva ízelítőt, mikor Baličot lecserélték.

Sorolhatnám az edzői stáb hibáit, és hergelhetném a kedves olvasót, de minek?! Hiszen, aki csak picit is DAC fan, az tudja, nekik menni kell!

Hogy mikor?

....jobb előbb, mint utóbb…!!!

    fotók: kulturpass

 

----

 

Mivel független hírportálunkat a Kisebbségi Kulturális Alap döntőbizottsága nem tartotta támogatásra érdemesnek, ezért az olvasók hozzájárulását kérjük a további működéshez, amelyet a következő számlaszámon tehetik meg:
SK66 0900 0000 0051 6455 9727


A kultminor.sk oldalán megtalálhatjátok a támogatást élvező "kulturális" termékeket.
 

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁSOKAT!

 

Címkék