Edzőváltás

1
perc olvasás

Edzőváltás

2020/01/11 - 13:15
Rovat:

Megértem pár edzőváltást. Testközelből. Többek között a sajátomét is, és mit mondjak, nem töltött el kellemes érzésekkel. Amelyik edző azt mondja, hogy ez másképp van, az hazudik, vagy nem kötődött kellően a csapatához.

A péntekre meghirdetett sajtótájékoztatóra az elsők között érkeztem a DAC akadémiájára. A hallba lépve megpillantottam Admirt, Laurat, Maikit a Peter Hyballa féle teamből. Csendben szomorkásan ültek és az arcukról leolvasható volt mit éreztek. Peter nem volt jelen, viszont ahogy ismerem, ezt a szituációt is humoros stílusával palástolta volna.

Vegyes érzésekkel figyeltem a jelenlévőket. Újságírók, tévések, a klubban maradt alkalmazottak jöttek mentek. Senki sem érezhette azt, amit Laura és a másik két ember arca hűen tükrözött. Azoknak az embereknek, akik nem kaptak annyi reflektorfényt, mint a vezér Peter Hyballa.

Nyilvánvalóan kimondhatjuk azt a frázist, hogy „edzősors”, de úgy gondolom, ezeket az érzéseket azok érzik igazán, akik eltöltöttek valamennyi időt a kispadon egy csapattal dolgozva.

Az is biztos, jön majd egy új lehetőség, hasonló élményekkel, sikerekkel, barátokkal.

Köszönjük neketek Laura Stosno-Krohno, Admir Kozlić és külön neked Maik Drensla.

 

Foto forrás: transfermarkt 

Foto: transfermarkt