Kalmár Zsolti

1
perc olvasás

Kalmár Zsolti

2021/03/16 - 17:09
Rovat:

Tudjátok mit „szeretek” a honi publicisztikában? Például azt, hogy egy villanyszerelő is írhat atomfizikáról, pékmester pedig az elektronikáról.

Az pedig vitathatatlan, hogy jelenleg a divatját élő elektronikus médiában már a jóképű sz@rt is el lehet adni. Nem beszélve a közösségi portálok szakértőiről...

Itt szeretném leszögezni, hogy más véleményt alkotni, és más dolog „szakértő” módjára tényként közölni egy bizonyos dolgot.

Jelen esetben Kalmár Zsoltiról alkotott "megmondókhoz" szeretnék néhány gondolatot  – jó, legyen vélemény(t) – írni, kiváltképpen azokhoz, akik már a becsületsértés határát nyalogatják.

Értsétek már meg emberek, hogy a tótok kihozták a mi Zsoltinkat a liga, még egyszer leírom, a Fortuna liga legjobb játékosának. Azok, akiknek sem mi, sem Zsolti nem a szívük csücske, már csak azért sem, mert egyszer elhangzott Kalmár szájából a "...mint tudjuk, a játékvezető szlovák volt" mondat.

Szerintetek ezt valamelyik Jánošík el tudja felejteni? Nem hinném…

Ennek ellenére ő a liga legjobbja!

Igen, a Slovan ellen gyengébben muzsikált, és talán Aranyosmarót ellen sem ő volt a legjobb, de Rossi behívója már a zsebben van, és ezt egyik játékos sem felejti el, aki valaha válogatott mezt viselt, vagy viselni fog. Ja, hogy ne felejtsem el, hogy "itt szedi a fizetését, és itt kell megdöglenie a pályán" mondhatná most bárki...

Talán azzal kellene tisztában lenni, hogy egy futballistának mit jelent a magyar válogatott mez, hiszen minden meccsen rúgják, csípik, harapják, és ezért vigyáz magára.

Higgyétek el Zsoltinak sokat jelent, és ez egyáltalán nem baj!

Hajrá DAC, hajrá magyarok!

Címkék