Márton Gábor legyőzte Peter Hyballát?

1
perc olvasás

Márton Gábor legyőzte Peter Hyballát?

2020/07/09 - 12:09
Rovat:

Általában a bajnokságok befejezte előtt kezdődik a jövés-menés, a kulisszák mögött pletykák röppennek fel, s nem ritka a kattintásvadász hírportál - amelyből már egyre több van - kacsa hír terjesztésére sem.

Pár napja röppent fel a hír – tény, hogy komolyabb sportújságokban nem jelent meg – hogy Peter Hyballa lehet a Mol Fehérvár FC labdarúgó csapat vezetőedzője. Hyballa szerződésén még meg sem száradt a tinta a holland NAC Bredánál, a klubelnökkel való nézetkülönbségek miatt máris szerződést bontottak. A Fehérvár FC viszont bejelentette az új vezetőedző személyét, aki nem más, mint  legutóbb a Zalaegerszeget irányító és sikeresen benntartó Márton Gábor lett, a menesztett spanyol Joan Carrillo helyére.

Egyszeriben felértékelődött a magyar futball edzők szerepe az NB I –ben, esetleg rájöttek az illetékesek, hogy a magyar edzők értenek a focihoz?

Esetleg felfigyeltek arra, hogy például Kuttor Attila két év alatt a biztos kiesőnek látszó Mezőkövesdből faragott sztárok nélkül csaknem dobogós és kupadöntős együttest? Említhetnénk továbbá Pisont Pista Honvéddal nyert magyar kupadöntőjét, vagy akár Csertői Aurél paksi munkáját is még.

Kacsa vagy nem kacsa a hír Peter Hyballa hírnévbe hozása a magyar kispaddal, valamit elkönyvelhetünk…

Egy spanyolt menesztettek, egy német nem kellett, helyettük lett egy hazai.

Sok sikert kívánunk Márton Gábor az elkövetkező munkához, és minél több fiatal magyar futballistát csapatba!

 

foto: facebook, kulturpass