Te kiket igazolnál a DAC-ba? (csatársor)

2
perc olvasás

Te kiket igazolnál a DAC-ba? (csatársor)

2020/01/12 - 17:37
Rovat:

Sokunk véleménye szerint a futball a legszebb sport a világon, és mint a csapatjátékok legtöbbjének a gól a játék öröme. Egy csapat gólínsége nagyban befolyásolhatja a mérkőzés színvonalát, a lelátói hangulatot és bizony még az egyesület kasszáját is. Ki kell jelentenünk, hogy a MOL Aréna nem nézne ki jól, mondjuk ezervalahány nézővel.

Szóval, hogy rendes decibelen szóljon a „B” közép, 8-9 ezer ember járjon ki a hazai mérkőzésekre, és egy-egy ontour ne 100 emberből álljon, akik segítik csapatunkat, ahhoz gólokat kell rúgni.

Ilyen egyszerű a képlet…

Vesézzük pár mondatban csatárainkat:

Kristopher András Vida – tagadhatatlan (pláne mikor Kalmár Zsolti sérült volt), hogy voltak olyan meccsei, mikor alig lehetett észrevenni a pályán. Viszont nem egyszer előfordult, hogy nélküle nem tudtuk volna behúzni a győzelmet.

Abdulrahman Taiwo – véleményem szerint nem passzolt neki Peter Hyballa játékrendszere, de aki egy játékrendszerhez nem tud alkalmazkodni, meggondolandó mennyi lehetőséget kapjon. Azt hiszem nem hagynám meg, mivel itt van a fiatal Boateng.

Zuberu Sharani – személy szerint úgy gondolom, ha egészséges lesz több lehetőséget fog kapni az új edzőtől. Gyorsasága mindenféle képpen dominálhat az elkövetkezőkben.

Eric Kleybel Ramirez Matheus – egy nagyon jó felépítésű játékos, akinek a mai modern futballban személyre szabott feladatokat kell adni. Sokan osztják a véleményem, akik nem voltak elégedettek teljesítményével. DAC csapatának erősebb csatárokra van szüksége.

Marko Divković – egyik olyan játékosunk, aki óriásit fejlődött az utóbbi fél évben. Képes gólokat rúgni és még mindig csak 21 éves. Magasra rakja a DAC szurkoló Markónak a lécet, de bízom benne, hogy át tudja ugrani. DAC nevelésnek nevezhetjük, amit nagyon ne feledjünk.

Lukáš Čmelík – rendelkezik egy bizonyos tehetséggel a srác, viszont a körülötte lévő dolgok ezt semmissé változtatják. Mi is várjuk, mint sokan mások, hogy győzzön meg bennünket Lukáš. Azt gondolom a tulajdonos türelme is véges.

Ernest Boateng – egy ízig vérig csatárról beszélünk, akit nem a Slovan elleni debüt alapján ítélek meg. Többször láttam az U19-be és róla gondolom azt, hogy egy új Bayo van születőben.(el is fogjuk majd adni) Még csak 19 éves, akire jó adag izmot kell rakni.

Tehát kedves szurkolók, nekünk úgy gondolom magasabbak az elvárásaink a felsoroltakkal szemben, mert a gólarányunk 29:22 a Slovannak meg 42:11. Nekünk csakis ők a mérvadók.

A végére csak annyit jegyeznék meg, hogy Jürgen Klopp, Pep Guardiola de még csak José Mourinho sem tud góllövők nélkül meccseket nyerni.

Hélder Marino Rodrigues Cristóvão sem fog tudni.

Foto: Kulturpass

Forrás: Kulturpass