• pasi

Férfi, légy férfi! (+18)

3
perc olvasás

Férfi, légy férfi! (+18)

2020/07/31 - 19:29
Rovat:

Mind tudjuk, a férfiak a nemi szervüket jobbára arra használják, hogy beledugják valamibe. Újra és újra. Majdhogynem bármibe, vagyis a konnektorba és más, fájdalmas, daráló, daraboló alkalmatosságba nyílván nem, de amúgy javarészt bárhova.

Mi, nők, büszkén uraljuk azt a bizonyos helyet, ahová ezek a fent említett férfi nemiszervek bedugásra kerülnek, tehát mi is gondosan ügyelünk arra, ki, mit tesz belénk.

Ha már a férfi nemi szervekről szót ejtünk, akkor az a férfi, amelyik ahhoz tartozik, legyen már férfi, ne csak e bizonyos testrésze körül forogjon a világa, ne csak annak meghosszabításaként gondolkodjon és létezzen, hanem élje meg a férfiasságát az összes lehetséges módon. 

Itt most nem a fehér lovon érkező herceggel való azonosulásra gondolok, mert egy nő sem vágyik feltétlenül erre a bizarr szerepjátékra, hanem inkább arra, hogy természetesen, férfiúi identitásának megfelelően viselkedjen. 

S megint csak hangsúlyozom, nem mondjuk meg, mi, nők, hogy milyen legyen egy férfi. De azt feltétlenül elvárjuk, hogy önmagát adja. Még akkor is, ha csak egy kishivatalnok, vagy egy alacsony sorból származó lovászinas fiú - ha már herceg nem is. A mesekaraktereknél maradva, ha egy férfi például törpe, akkor legyen bátran törpe, sok nő szereti az alacsony férfiakat, és szívesen játszik vele hófehérkéset, ahol nem csak ő haraphat a piros és lédús almába, ahogy a mesében írva vagyon, hanem a törpe is és még azok is, akiknek még Hófehérke megengedi. 

Vonzó férfiaink, bátran engedjétek el a fantáziátokat!

Ha amúgy is fürgék és serények vagytok, legyetek hát Babszem Jankók, másszátok meg együtt az Égig érő paszujt. Szeressétek, nevelgessétek, gondozgassátok a kapcsolatotok kis cserjét, majd miután az szárba szökken és egyre vastagabbá, erősebbé válik, nap mint nap kapaszkodjatok fel rá, hogy mindketten a felhők fölé jussatok.

Szeretjük, ha egy férfi tud bánni a hatalommal, khm.. természet adta hatalmával.

Legyen mondjuk Mátyás király és uralkodjon rajtam kegyesen, megértően, és persze szígorúan is. Kompromisszumot nem ismerő igazságérzetével kényszerítsen térdre minden este és érje el, hogy szánjam, bánjam bűneimet. Majd várja ki, hogy kéjes fájdalmaimat elszenvedve kérjek bocsánatot és ígérjem meg, hogy többé nem rosszalkodom. Amit persze másnap – sajnos – ugyancsak elkövetek majd. Hiába, mit tehetünk azzal, aki mindig csak a bajt keresi, ugye?

Ha már a büntetésnél tartunk, lehetne akár Batman is. Féltse fájdalmait, rejtse el előlem titkait, de cserébe én legyek az, akibe belefeledkezve egy pillanatra megszabadulhat a nehéz terhektől és az egyetlen, akinek a gyengédségét leplezetlenül megmutathatja.

De lehet a földön járó Aquaman is, aki szigonyára felszúrva akárhol és akármikor kiemel a mély sötétségből.

Vagy mondjuk a mesékben előforduló legfiatalabb, a harmadik fiú, aki a legbátrabb mind közül. S ha a bátorsága olyan nagy, akkor az önbizalma sem lehet kisebb. Vagy akár az üvegcipellőt visszaadni próbáló herceg, aki tényleg addig keres, amíg meg nem talál, s ha az ágyban is ilyen kitartó, akkor valóban nem létezik számára lehetetlen.

Bátor és erős férfiaink, nem kell másnak lennetek, mint akik vagytok. Nem kell többnek, nagyobbnak, erősebbnek tűnnötök! Mi nem a külsőtökért vagyunk oda, vagy azért, aminek mutatni szeretnétek magatokat. Hanem azért, amilyen büszkén és bátran viselitek azt, ami adatott.

 

---

Fotók: pixabay, freepik

 

Mivel független hírportálunkat a Kisebbségi Kulturális Alap döntőbizottsága idén nem támogatta, ezért az olvasók hozzájárulását kérjük további működésünkhöz, melyet a következő számlaszámon tehetnek meg:

SK66 0900 0000 0051 6455 9727


KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁSOKAT!

 

Címkék