Pletykafészek

2
perc olvasás

Pletykafészek

2020/02/16 - 06:32
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

 

Vihar

A brutális szél miatt elképesztő, 81 centiméteres különbség alakult ki a Balaton két partjának vízállása között, azaz „megbillent” a tó vize.

Egyesek már sok éve Orbán rendszerét szeretnék, ha megbillenne, de valahogy még mindig stabil lábakon áll?! 

Híd

Somorján - Šamorín gyengébbek kedvéért(szerző.megj.) – kampányolt a Most – Híd Polgári Párt, ahol egy komáromi publicista kellemetlen kérdéseket szeretett volna feltenni a két listavezetőnek Érsek – Bugár duónak. 

A fórumon megtudtuk, hogy Bugár úr hány nyelvet beszél, milyen "hüleségeket firkatyút" a publicista és hogy mi a "demokrációóó"!!

Összefogás

Az utóbbi évek legjobb kampányplakátját tapasztaljuk az Magyar Közösségi Összefogás lista 9. helyén induló Nagy József úrtól. 

kulturpass.sk munkatársai szeretnék jótékonysági célokra felajánlani a norvég mintás pulóvert, ha a képviselő úr is hozzájárul?! U.I.: a bicikli nem kell!! 

Fröccsfest 

Óriási várakozás előzte meg az idén már nyolcadik alkalommal megrendezendő Fröccsfest „sajtótájékoztatóját”, ahol a szervezők körömpiszkálás közben elárulták, hogy új helyszínnel és fellépőkkel jön a fesztivál. 

Remélhetőleg az új helyszínen nem kell fűkaszát vásárolni a környező lakóknak, hogy ne írjanak petíciót a megrendezés ellen. 

Teásóvszer 

Egy 76 éves nyolcunokás nagymama bevásárlás közben szembesült azzal, hogy otthon felejtette a szemüvegét. Így a kedvenc teamárkája helyett harminc Durex óvszert vásárolt. A doboz piros volt és szögletes, csakúgy, mint a teáé.

A papa otthon megkérdezte mire lesz, mire a nagyi kénytelen volt megkérni unokáját, vigye vissza helyette a csomagot.

Poliamoria(többszerelműség)

Van, aki két férfival osztja meg az ágyát, míg másoknak a nejük mellett vannak párhuzamos kapcsolataik - elsőre talán nem is gondolnánk, hányféle formája lehet a poliamoriának. 

Mikor kezdtem ezt a bejegyzést írni, még érdekesnek tartottam, de írás közben rájöttem Dunaszerdahelyen több poliamor házasság nyilvánvaló. 

Azok a 70-80-as évek

Csodálatos képek jelentek meg a fészbukon, ahol 70-80-as évekből fiatal hölgyeket lehet látni. Nincs szilikon a mellekben, se botox feltöltés, de még csak festék sem az arcukon.

Jeges barátom meg is jegyezte: adápa milyen jó baranyica lehetett alattuk ecsó?! 

 

 

 

Mivel független hírportálunkat a Kisebbségi Kulturális Alap döntőbizottsága nem tartotta támogatásra érdemesnek, ezért az olvasók hozzájárulását kérjük a további működéshez, amelyet a következő számlaszámon tehetik meg:

SK66 0900 0000 0051 6455 9727

Köszönjük a támogatást!

Címkék