Pletykafészek - hallottátok?

2
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/09/07 - 11:04
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

Budapest

Normál napi rekordok dőltek meg több budapesti biciklis mérőponton is, az egész városban érezhető a kerékpáros forgalom növekedése. A kerékpárosok szerint az adatok bizonyítják: sokkal több budapesti ülne kerékpárra, ha több kerékpársáv lenne.

Le vagytok maradva, kedves budapestiek, Dunaszerdahelyen a Hájos „kormány” és sleppje erre már régen rájött a költségvetésben.

 

TV2

Óriási élményben volt része Dunaszerdahely egyik megválasztott képviselőjének Magyarországon, amit a fészbuk megosztásában élvezhettünk.

„Tömeg a strandokon a nyárvégi hőségben” címmel adott interjút az Orbántelevíziónak(TV2) 30 másodpercben. A bót előtt Gyuszibá meg is jegyezte, hogy Sanyikánk bárcsak ennyit beszélne az önkormányzati üléseken. Talán ott is szót kapna?!

 

Szlovákia

Amennyiben szeptember elején rendeznék a parlamenti választásokat, úgy azt továbbra is az OĽaNO nyerné meg – derül ki a Focus felméréséből, amit a Markíza tévécsatornán futó Na telo műsora megbízásából készített el. – írja a parameter.sk

"Nem jutna be a parlamentbe az MKP és a Híd sem!! "Ezzel nem mondtatok újat kedves felmérők, na de állítólag újraszerveződnek ezek a szitakötők.

 

Parasztok

Elég kellemetlen közjáték zavarta meg a Romantic dunaszerdahelyi koncertjét, amiről videó is készült. A felvételen Győzike üvöltözik valakivel, aki a közönség soraiban áll. – írja 24.hu

Elnézést hölgyeim és uraim, Dunaszerdahelyen is vannak arrogáns „kisgecik”, de ilyen űberparasztok Nagyfödémesen vannak, ugyanis az eset ott történt.

 

Messi

Van Iránban egy úriember, aki szinte egy az egyben hasonlít a Barcelona és az argentin válogatott zsenijére. Mindez úgy derült ki, hogy Reza Parastesh édesapja megkérte fiát, egy fotó kedvéért vegyen fel egy Messi-feliratú Barca-mezt. Ezt állítólag ki is használta, és 23 nőt csábított el.

Na de hölgyeim, az nem mindig igaz, hogy kis ember nagy bottal jár, viszont Messi nagy pénztárcával az igaz.

 

Szexterapeuta

Ahhoz, hogy a párkapcsolat kiegyensúlyozottan működjön, négy dolognak kell rendben lennie: az érzelmi intimitásnak, a gazdasági együttműködésnek, a testiségnek és a barátságnak. – írja Sereg Tímea szexterapeuta.

Tehát uraim, senkinek sem kell elővenni a farkát a szexterápián, nyugodtan tessék szakemberhez fordulni.

 

Szakember

Házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi a bíróságnál Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla - közölte maga az üzletember és felesége az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Jeges barátom nem is hagyta szó nélkül a dolgot: dik a víz (gáz szerk. megj.) szerelő új „muffot” talált magának?!

Címkék