Pletykafészek - hallottátok?

2
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/09/13 - 18:29
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

Dunaszerdahely

Hasznos műszaki berendezéssel gazdagodott a Municipal Real Estate városi közterületfenntartó cég eszköztára. A közelmúltban vásárolt forró vizes, nagynyomású tisztítógépet, a napokban kezdte használni a város közterületeinek tisztítására.

Sokak szerint ezt a várost már perwollal is moshatjátok, olyan szintre „emeltétek” kedves városvezetők…

 

Magyarország

A világ egyik legnagyobb színházrendezője üzent az SZFE hallgatóinak, aki a Vidnyánszky Attila befolyása alá került Színház- és Filmművészeti Egyetemet elfoglaló hallgatóknak írt levelét azzal kezdi: „Remélem, hogy Magyarországon és a világ többi részén a fiatalság, és minden színű és korú ember, kiáll – és békésen menetel.

Vajon Csallóközből mikkor fognak üzenni, hogy köszönöm én ebből nem kérek?!

 

UFO-k

Tízmillió csillag átvizsgálása sem mutatta földönkívüliek jelenlétét - legalábbis egyelőre. Egy Ausztráliában lévő rádióteleszkóp segítségével kutattak át csillagászok mintegy 10,3 millió csillagot földönkívüli civilizációra utaló adatok után. A Naprendszeren kívüli lehetséges élet bizonyítékait keresve a tudósok "technikai jeleket" kerestek.

Tudós urak, ha esetleg segítségre lenne szükségük, ajánlanám Pataky „Ufo” Attilát megkeresni.

 

Depresszió

Világszerte körülbelül 300 millió embert érint a depresszió, ám a statisztikák szerint ez a betegség a nők körében jóval gyakoribb. De vajon miért? A 14 és 25 év közötti korosztályban több mint kétszer annyi depressziós nő van, mint amennyi férfi. Az életkor előrehaladtával ez a különbség ugyan csökken, de a globális becslések szerint még így is 1,7-szer gyakoribb a depresszió a nőknél, mint a férfiaknál.

Hölgyek már mi az „úristent” csináljunk meg értetek mi férfiak, hogy semmi sem jó?!

 

Tojás

Rengeteg ötletet olvashattunk már a főtt tojás hámozására. Valaki csipetnyi sót tesz a forrásban lévő vízbe, valaki pedig egy pohárban rázza, hogy könnyebben távolítsa el a héját.

A héten megkérdeztem Erzsi nénit Dunaszerdahely keleti lakótelepéről: „Nincs trükk gyerekem, óvatosan kell kapirgálni és akkor nem törik szanaszét”.

 

Iskola

Gáspár Evelinnek nem volt könnyű a gyerekkora, erről édesanyja, Bea mesélt. Iskolai bántalmazásokból bőven kijutott Evelinnek, hiszen sokan cikizték az apukája miatt.

El sem tudjuk képzelni mekkora felhajtás lett volna Győzőéknél, ha mondjuk megkérdezik a kis Evelintől, hogy ő fiú e vagy lány?!

 

Botrány

Csirkéket és lovakat tenyészt ma a szexbotrányába belebukott, a közélettől visszavonult Borkai Zsolt, aki most a Blikknek szólalt meg és elmondta, nem tervezi visszatérését a közéletbe.

Jeges barátom csak azt üzeni: kecskékkel vigyázni pógármesterúr!!

Címkék