Pletykafészek - hallottátok?

1
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/09/20 - 18:20
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

Magyarország

Egy élő bejelentkezés kering a Facebookon, ahol Maria Mária Farkas gusztustalanul osztja ki Magyarország miniszterelnökét Orbán Viktort a 19500 forintos vírustesztekért.

Mária vigyázz, mert elvisz az ÁVH!

 

Szexbolt

Rendőrt hívtak egy szexboltba. A szexuális kellékeket árusító boltba kiérkező járőrt a következő látvány fogadta: az üzlethelyiség raktárában egy teljesen meztelen nő ül egy irodai székben, a lába az asztalon, és maszturbál.

Mini presszóba a törzsvendégek konstatálták: megenne bennünket reggelire gyerekek.

 

Milliárd

Még élete során sikerült jótékony célra költenie teljes 8 milliárd dolláros vagyonát az amerikai-ír Chuck Feeney milliárdosnak.

Gyuszi bá csak annyit szólt hozzá: ídesöcsém el tudod képzelni, ezt mennyien nem értik Dunaszerdahelyen?!

 

Úthálózat

Érdekes újításokkal teszik jobbá a magyar utakat. Törött üveget, faforgácsot és egyéb hulladékokat is használni kezdtek a magyar útépítők, akik még napelemeket is beszerelnek az aszfaltba.

El tudjátok képzelni mekkora lehetőség ez a dunaszerdahelyi útkarbantartóknak, akik így is szarból csinálnának mégszarabbat?!

 

Dunaszerdahely

Lassan fináléjához érkezik, és Dunaszerdahelyre is bevonul egy újabb multikulti üzletlánc az OBI. A „projektmanagement” csapat tagjai fényes sikerként könyvelték el, hogy sikerült magyarul is kiírni termékeik neveit. Az önfényezések közé apró nyelvi nehézségek is becsúsztak, és alaposan belerúgtak a magyar nyelvbe, amikor a „KÉZI SZERSZÁMOKAT” külön írták.

Nem is csodálkozunk, hiszen a projektmenedzserek az agyukkal(?) dolgoznak.

 

Strand

Saját strandot épített magának Delhusa Gjon a karantén alatt. A házilag készült fürdőhely olyan jól sikerült, hogy Delhusa Gjon már több felkérést kapott strandépítésre.

Jonikám, ha ezt Lőrinc megtudja…

 

Nők

Mind a férfiak, mind a nők esetében előfordul, hogy bár van párjuk, szívesen kihasználnak egy-egy alkalmat egy kis kalandra egy távoli ismerőssel, egy kollégával, vagy akár egy most megismert alkalmi partnerrel. A nők vajon miért ugranak bele egy ilyen kalandba?

Mivel Jeges barátom a kórházi ágyat nyomja én válaszolnék a „lírai” kérdésre: háá mer eccsónak már nem áll fel!

U.I.: Jeges úrnak jobbulást kívánunk!

Címkék