Pletykafészek - hallottátok?

2
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/09/28 - 09:34
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

Magyarország

Mađarski tajkun, alias Mészáros Lőrinc, a földkerekség legsikeresebb víz-gáz-központifűtés szerelője 50 millió eurós hotelt épít a Horvát-tengerparton. Mészáros úr Orbán Viktor szülőfalujából indulva szorgos munkával építgeti birodalmát. 

Gyuszibá a hír hallatára halkan eldúdolta a nagysikerű „Egyszer véget ér a lázas gazdagodás” című slágert. 

Celeb

Megszoktuk, és szeretjük, hogy Kelemen Anna az üzeneteit rendre vérforraló képek mellett teszi közzé az instagramon. "Drága Követőim! Fontosnak tartom közölni Veletek, hogy nem vagyok a TikTokon, egy fake profil működik a nevem alatt! Nem zavar, pusztán aki érti az érti mit akarok ezzel sugallni!" - írta.

Közben lengőbordáit és szeméremajkait meresztgette. 

Sztárvilág 

Kulcsár Edina - magyar szépségkirálynő, modell, műsorvezető - nem csak tündökölt a 12. GLAMOUR Women of the Year gálán, hanem a díjátadón Az év vállalkozójának járó díjat is bezsebelte. Beszédében megköszönte a támogatást a családjának, és arról is mesélt, milyen inspiráló számára, hogy munkát biztosíthat az embereknek.

Mi van Dunaszerdahelyről senki sem volt meghívva? 

Dunaszerdahely

Dunaszerdahely 2020. szeptember 22-én az Autómentes nap keretén belül lezárták a Fő utcát. A lakósság véleménye nagyban megosztott volt, sokan az úttesten játszó gyermekeket kifogásolták, mások a forgalom gördülékenységét. Mindeközben Dr. Hájos Zoltán polgármester úr egy rollerrel rótta a métereket, amiről fészbuk oldalán egy jól sikerült képet is posztolt. 

A „csodálatos” háttér után már csak a 7 darab tetszik lájk volt siralmasabb! 

Spanyolország

Ideiglenesen betiltotta a vitorláshajók forgalmát mintegy 100 kilométernyi sávban északnyugati, atlanti-óceáni partvidékén Spanyolország. A rendelkezés mind a tengeri emlősök, mind a hajók védelmét célozza és kiterjeszthető a kardszárnyú delfinek vándorlási útjait követve – olvasható közleményükben.

Tahócskáim, ti meg egy főutcából csináltok ügyet!!!

Tudomány

Azzal talán mindenki tisztában van, hogy az olyan tulajdonságainkat, mint a szemszín, a magasság vagy a hízásra való hajlam, örököljük. De mi a helyzet az ideológiánkkal, a vallással, a világról alkotott képünkkel? Dr. Hannah Critchlow neurológus ezt kutatja, hogy mi az, ami egész egyszerűen a sors, vagyis a velünk született, örökölt tulajdonságaink döntenek el. Véleménye szerint az intelligencia is ilyen, az, hogy milyen sokáig élünk, sőt az ideológiánk is, azaz hogy milyen politikai pártot támogatunk.

Teri néni a 14-es blokkból fel is kiáltott, hogy sokaknak Dunaszerdahelyen MKP-s örökölt tulajdonságai vannak?! 

Szex

Magyar nyelvű könyveket ajánl párkapcsolati és szexuális tanácsadással foglalkozó szerzőnk azok számára, akik sokkal többet szeretnének tudni a szexről és bátran fejlesztik saját tudásukat gyakorlati és elméleti téren is. A szakember öt könyvet mindenféle képpen ajánl a szexről, amit illik elolvasni.

Dunaszerdahelyi kávéházak férfi társaságai azon a véleményen vannak, hogy sok hölgynek egész könyvtárat kellene. 

Címkék