Pletykafészek - hallottátok?

2
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/10/06 - 19:07
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

Budapest

A Blikk több forrásból is úgy értesült, nagy az öröm és izgalom Orbán Viktor családjában, ugyanis a miniszterelnök legidősebb lánya Orbán Ráhel, immár harmadik gyermekével várandós.

Szegény Tiborcz István („férj” szerz. megj.) a sok utcai lámpáért gyerekeket kell csinálni?!

 

Dunaszerdahely

Egyik hűséges olvasónk hívta fel a Pletykafészek szerkesztőjének figyelmét, hogy Dunaszerdahelyen a Posta utcában - ami már „ezer” éve egyirányú - sofőr-analfabéták közlekednek. A videót a Troll DS Facebook oldalán találja a kedves olvasó.

Köszönjük a figyelemfelkeltést, és reményünket fejezzük ki, hogy nem valamelyik városatyafeleség az elkövető, de az is lehet É. Béla tért vissza városunkba?

 

Diplomata

Korábbi érvelésével ellentétben a külügyminisztérium nem vonta be Dzsudzsák Balázs különleges előjogokat biztosító diplomata-útlevelét. Magyarázat: „Dzsudzsák a magyar nemzeti labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, és ezáltal méltó és érdemes a diplomata-útlevélre”.

Tisztelt szövetségi kapitány, Marco Rossi!

Ön, ha sokáig szeretné élvezni a kompetensek, Orbán Viktor miniszterelnök és Csányi Sándor MLSZ elnök bizalmát, csak szépen rakja vissza a válogatottba Balázskát.

 

Világ titkai

A napokban hatalmas méretű aszteroida halad el a Föld mellett, adta hírül a NASA, aminek szélessége 81 méter a becslések szerint, és mégis biztonságos távolságra - egész pontosan 3,8 millió kilométerre - ahhoz, hogy egyáltalán látni lehessen az égből, írja a techtimes.

Csak egy picivel lehetett volna közelebb, Lőrinc tuti megveszi?!

 

USA

Hétfőn hazaengedték a kórházból Donald Trumpot, orvosai szerint ugyanis az elnök "jól van", nem produkál komoly tüneteket.

Na de milyen tüneteket, mert elhallgatva néha az elnökurat, lennének kérdéseink…

 

Állatvilág

A madarak énekhangjai is megváltoztak a világjárvány miatti korlátozások idején – állapította meg egy friss amerikai tanulmány. Elizabeth Derryberry, a knoxville-i Tennessee-i Egyetem ökológiai és evolúciós biológiai tanszékének kutatója évek óta tanulmányozza, hogyan befolyásolja a madarak énekét a zajszennyezés.

Asszociáltunk mi is egy jelenségre, miszerint a dunaszerdahelyi „madarak” is máshogy énekelnek mostanság a lipótvári börtönben.

 

Erényöv

Létezik egy erényöv férfiaknak, amely olyan eszköz, amibe az illető belehelyezi a péniszét, majd a kemény műanyagból készült sapka alatti lakatfüllel az egész cuccot a herezacskójához rögzíti.

Érdekes látvány lesz a nyári rövidnadrágos „dudor” a dunaszerdahelyi kávézókban!!

 

Címkék