Pletykafészek - hallottátok?

2
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/10/14 - 18:24
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

Felvidék

Az MKP, a Híd és az Összefogás elsősorban az infrastruktúrára, az utak, vasutak fejlesztésére, a települések vízvezetékrendszereinek és csatornahálózatainak bővítésére költené az Európai Unió 5,8 milliárd eurós támogatáscsomagját, amiben természetesen előnybe részesítené Dél-Szlovákiát.

Hálás köszönt, kedves politikus urak, de vigyázni a nagyvállalkozó barátokkal, mert Igor nem tűri a borítékozást! (habár abba nem férne bele)

Panenka

Koronavírusos megbetegedés miatt súlyos az állapota Antonín Panenkának, akinek legendássá vált tizenegyesével a csehszlovák válogatott 1976-ban megnyerte a foci-Eb-t.

Ennyire még nem vette elő a cerkát egy kapusnak sem játékos. Érdemes megnézni!!

https://www.youtube.com/watch?v=0wXyJT2vt2A&feature=emb_logo

 

Televízió

Legyen a tévézés újra valódi szórakozás. Magyarországon szavaztak, hogy kiderüljön, mit néz az ország! Szavazás eredményét még nem hozták nyilvánosságra(legalábbis mi nem tudunk róla), viszont a kulturpass.sk kicsi stábjának van egy tippje.

Mégpedig a TV2 napi híradása, amikor bejátszák Orbán Viktor miniszterelnök úr Kossuth rádióban tett nyilatkozatát.

 

OBI ami nem Wan Kenobi

A parameter.sk-n – ami a legolvasottabb magyar hírportál – már hetekkel a megnyitás előtt olvashattuk az üzletlánc PR cikkét: NAGY ÁRUHÁZNYITÁS DUNASZERDAHELYEN címmel.

Gyuszibá a bót előtt meg is kérdezte: mi van gyerekek MOST-Híd már nem létezik, hogy ilyen píárcikkekre fanyalodtok?

 

Fotók

Fát ölelő tigrisről készült az év természetfotója 2020-ban. Elképesztő szerencse és tehetség is szükséges ahhoz, hogy valaki felvételt készítsen a Föld egyik legritkább teremtményéről.

Ritka teremtmények léteznek a Slovan háza táján is, ahol a klubtulaj ölelgeti a középpályást letolt nadrággal.

 

Dunaszerdahely

Dunaszerdahely városa tizenhetedszer díjazta az önkormányzati fenntartású oktatási intézmények pedagógusait. Ezúttal összesen 22-en részesültek elismerésben. A díjak átadására a koronavírus-járvány miatt a megszokottnál fél évvel később, a pedagógusjogok világnapján került sor.

Végre! Az egész évben díjazott haverok után végre a pedagógusok is sorra kerültek, habár csak egy évben egyszer.

 

Birkózás

A közelmúltban Somorján tartotta közgyűlését a Szlovák birkózó szövetség. A közgyűlésen a választásra jogosult küldöttek az elkövetkező 5 éves ciklusra választottak elnököt, alelnököket, valamint vezetőségi tagokat. Ezen a választáson Hakszer Roland maradt a Szlovák birkózó szövetség alelnöke.

Drága Roland, sok sikert kívánnak a Dunaszerdahelyiek munkádhoz, de ha netán polgármester leszel sokan költözünk.

Címkék