Pletykafészek - hallottátok?

1
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/11/04 - 09:54
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

 

Közlemény

A Kulturpass csapata elnézését kéri szűk olvasói körétől (azoktól is, akik tagadják, hogy olvassák), hogy a Pletykafészek című rovat pár napot szünetelt. Miért?

Mert a szerkesztőnek egyéb elfoglaltsága akadt. (villanyt köllött szerelni)

 

Igor

Igor Matovič Szlovákia miniszterelnöke kilátásba helyezi lemondását akkor, ha a tervezett tömeges tesztelés nem történik meg. Mindezt egy sokadik sajtótájékoztatóján jelentette ki.

Úgy megijedt a csallóközi magyar, hogy 300 méteres sorokban sorakozott Dunaszerdahelyen a tesztállomásokon.

 

Pálinka

Egyre többen tudják: a pálinkát nem hűtve kell fogyasztani. 1. De milyen pohárból kínáljuk? 2. Milyen a jó pálinka? 3. Mi a különbség az almatermésűek és a csonthéjasok ízvilága közt? Sok kérdés, amire a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) újonnan megjelent kiadványa, amely elsősorban a vendéglátó szakmában dolgozóknak segít eligazodni.

Mini presszó törzsvendégei válaszoltak a kérdésekre: 1. mindegy, akár korsóból is. 2. ami butít. 3. a tizenkettedik feles után a NAK sem tudná megmondani.

 

Amerikai öngyilkosságok

Az utóbbi években az USA mezőgazdaságában növekvő tendenciát mutat az öngyilkosságok száma, amit nem egyedül a koronavírus járvány váltott ki, de a járvány a legrosszabb időpontban tört ki, így nagyban hozzájárult a tendencia felerősödéséhez.

Szegény jenkik, mit csináltatok volna, ha azt kellett volna átélnetek, mint a csallóközi jéerdéseknek?! (JRD = Jednotné roľnícke družstvo)

 

Patrióták

A dunaszerdahelyi járás tendenciáit rontották a Pozsonyból leözönlött tesztelt lakosok, állítják a „szakemberek”! Ez ügyben meg is szólalt Öllős birkózója, akarom mondani városunk birkózója. Hakszer Roland képviselő felszólította polgármesterünket, és a magyar politikai pártokat, hogy nyilatkozzanak.

Öllős&Hakszer company talán nem gondolt arra, hogy pozsonyiak negatív tesztjei javítottak a tendencián? Patriótaurak kicsit gondolkozzunk is néha!

 

Forint

Gyengült a forint a vezető devizákhoz képest szerda reggelre a kedd estihez viszonyítva a bankközi piacon, számolt be az MTI.

Gyuszi bá a bótban azt jegyezte meg, hogy Győr Sparja már a csilizköziekből él!

 

Magyarország

Orbán Viktor miniszterelnök: éjféltől ismét bevezetjük a rendkívüli jogrendet, éjszaka kijárási korlátozás lesz!

Tehát a Fradi meccs után mindenki haza!!

Címkék