Pletykafészek - hallottátok?

2
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/11/18 - 13:54
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

Szlovákia

Igor Matovič alaposan berágott a koalíciós partner Richard Sulíkra, aki elég hangosan bírálta a kormány és a miniszterelnök döntéseit.

Aztán a „libernyák” Sulík nyilatkozott: "Ahol probléma van, ott alkalmaznunk kell a megfelelő megoldásokat. Legyen az lockdown, vagy akár minden lehetséges üzem bezárása. Ott, ahol nem lesz probléma, nincs értelme a kemény intézkedéseknek"

Gyuszi bá csak annyit mondott: megpuhultál öcsém, mint fa alatt az őszibarack.

 

Pszichológus (sokk)

Ki értene jobban a lélek rejtelmeihez, mint a pszichológusok. Most a szakemberek árulták el, mit tesznek ők, ha rossz napjuk van, hogyan javítanak a kedvükön és hangulatukon.

„Amikor rossz napom van, a legutolsó dolog, amire szükségem van, még több negativitás. Így ilyenkor a lehető legtávolabb tartom magam a közösségi oldalaktól és a hírektől. Ezeken annyi negatív gondolat és szenzáció áramlik az ember felé, hogy semmi szükségem rájuk egy nehéz napon”

Tehát a pszichológusok is fészbukoznak!??

 

Koronavírus

Amikor a Pfizer gyógyszergyártó vállalat és német partnere, a BioNTech bejelentette, hogy a tömeges tesztelés szakaszában járó vakcinájuk az előzetes eredmények szerint kilencven százalékban hatásos, megjelent egy kis fény az alagút végén koronavírus-ügyben.

Sok karácsonyi ajándékvásárlás megoldódni látszik, a fa alatt egy vakcinával.

 

Titkos üzenet

A Facebook egy igen hasznos újítást vezet be hamarosan a Messenger és az Instagram appokba. Maguktól eltűnő üzeneteket lehet majd küldeni gyorsan és egyszerűen.

Mennyi hímvessző és vénuszdomb fog eltűnni magától az üzenetekből, nem lesz rá gond törölgetni.

 

DAC

Ilyen még nem történt! Sorozatban negyedszer is DAC-játékos lőtte a hónap gólját! – olvashattuk a hangzatos főcímet, mikor Balič berúgott egy szabadrúgást.

Csodálkoztok rajta, hiszen 3 országból szavaztak rá?!

 

Való Világ

Új beköltöző érkezik a ValóVilág10 powered by Big Brother villájába: A 18 éves VV Virág imád zárásig bulizni, harmincöt év feletti pasikkal találja meg igazán a hangsúlyt, és egyetlen férfiideálja van csak, mégpedig David Beckham.

Többen azon a véleményen vagyunk (szerk. megj.), hogy a kiscsaj tudhat valamit. 

 

Dunaszerdahely

Egy lesújtó hírt közölt a dunaszerdahelyi.sk, sokak által csak Hájos polgármesterúr szócsövének tartott hírportál. Mégpedig, hogy Dunaszerdahely 2020-as költségvetéséből az év végén jelentős összeg fog hiányozni, amit elsősorban az okoz, hogy a város kasszájába alacsonyabb bevétel érkezik az ingatlanadóból, a fejlesztési adóból, illetve a városi bérlakások esetében lakbérelmaradás is lesz.

Nagyon sok dunaszerdahelyi reménykedik benne, hogy egyszer majd a NAKA pótolja a hiányt!!

 

 

 

 

Címkék