Pletykafészek - hallottátok?

2
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/12/01 - 17:10
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

Bratislava

Óriási fejlődésen megy keresztül az egykoron magyar koronázási város Pozsony, ahol szédületes felhőkarcolókat építenek, és árulják a benne lévő ingatlanokat. Az egyik ilyen monstrum 34. emeleti lakása 688 ezer euróba kerül, olvashatjuk a sajtóban.

Ezek szerint p. Kočner nagyon felsrófolta az árakat a tótok örökölt fővárosában.

 

Magyarország

Tázlár felsőtelepi részén az útba aszfaltoztak egy ott fekvő, feltehetően halott macskát. A kivitelezőnek el kell majd szednie az útból az állatot. – írja az Origo

Kedves Lőrinc, aki vízvezetéket szerelt, ne aszfaltozzon! (ki más csinálhatott egy jól jövedelmező útkarbantartást...)

 

Filmszakma

A kétszeres Oscar-díjas amerikai színész nemrég egy GQ-nak adott interjúban tett egy megjegyzést arról, hogy a világban tapasztalt gyűlöletre és dühre Jair Bolsonaro brazil elnök és Orbán Viktor magyar kormányfő a példa. Tehát rendesen beszólt Magyarországnak a „béke nagykövete”.

Gyuszi bá a bótban csak annyit szólt, ezek a hülék meg visszaszóltak!!?

 

Vagina

Mell- és fenékplasztika után a világ legnagyobb vaginájára pályázik Mary Magdalene kanadai modell – olvashatjuk a parameter.sk-n, ahol „csodálatos” kép illusztrációval közlik a nagy hírt.

Dunaszerdahelyen a Segafredo kávéház teraszán említették meg (jelenleg csak ott ülhet tömeg, nem tudjuk miért), hogy nemhiába sokan már inkább a korkep.sk-ra kattintanak szívesebben.

 

Dunaszerdahely

„Dunaszerdahelyen, a Szent II. János Pál pápa és a Kürti utak kereszteződésében megépült egy újszerű magasított útkereszteződés, amely biztonságosabbá teszi a közúti közlekedést azzal, hogy mind a négy irányból érkező autó vezetője kénytelen sebességét csökkenteni az útkereszteződésbe érkezéskor. Az építkezés költsége fele annyi, mint a körforgalom kiépítésének”.

Tisztelt polgármester úr! Dunaszerdahelyiek kíváncsian várják annak a 3 talicska aszfalt árát, ami fele annyiba került, mint egy körforgalom!!!

 

Friss!!!

Frissítette cikkét az egyik legismertebb belga lap, a Het Laatste Nieuws, és már nem csak arról írnak, hogy egy azóta lemondott magyar EP-képviselő is részt vett azon a pénteki orgián, amire a rendőrség csapott le Brüsszelben, hanem arról is, hogy az illető a Fidesz alapítótagja és befolyásos politikusa.

Kiderült, Borkai után Szájer is kurvázik?! …de férfiakkal a keresztény- konzervatív értékrend szerint?

 

Szlovákia

Úgy látszik nem csak a Smer politikusainál ketyeg a NAKA órája, hanem azoknál a koalíciós partnereknél is, akik lehetővé tették az elmúlt évek maffiakormányzását.

Néhányan egyre idegesebbek Dunaszerdahelyen is, Igor Matovič neve hallatán.  

Címkék