Pletykafészek - hallottátok?

2
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/07/19 - 19:09
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

Multikultik

Egy budapesti diszkontáruházban rendszeresen előfordult, hogy zárás után üres húsos dobozokat találtak az eladandó ruhák között. Úgy lopták ugyanis a becsomagolt húsokat, hogy a dobozukat eldugták a ruhás tárolókba, a húsokat pedig berakhatták egy szatyorba, mintha a piacon vásárolták volna.

Gyerekek ti még csak amatőrök vagytok a dunaszerdahelyi szarkákhoz képest, akik 18 tábla csokoládét, 10 húskonzervet és pár hasáb szalonnát képesek kihozni egy nyári trikó alatt.

 

Virológus

Arra már valószínűleg sokan gondoltak, hogy a koronavírus-járványt a mainstream média erőteljesen felfújja. Hasonlóan elborzasztó hírgyártásba kezdett az Egyesült Államokban nemrég az NBC News, amely hetekig követte egy koronavírussal fertőzött virológus szenvedéseit, aki a valóságban soha nem volt koronavírusos. Múlt héten a férfi viszont beismerte a Twitteren, hogy többször végeztek rajta koronavírus tesztet, és az minden alkalommal negatív lett. Sőt, az antitesttesztje sem volt pozitív, tehát szervezete sohasem találkozott a rettegett COVID-19-cel.

Dunaszerdahelyi keleti-lakótelepen csak annyit fűztek hozzá: csoróó

 

Podcastok

Egyre népszerűbb hanganyagokkal „szórakoztatni” a nagyérdeműt. Pár napja hallhattunk két szenzációs beszélgetést, ahol a Kisebbségi Kulturális Alap (KKA) igazgatóját kérdezi a Kisebbségi Kulturális Alap (KKA) egyik bizottsági tagja és megjelenik a Kisebbségi Kulturális Alap (KKA) bizottsági tagjának médiafelületén.

Akarva akaratlanul a Kádár-rendszer jutott eszünkbe a színvonalas beszélgetésből.

U.i.: a másik podcastban a karcsai úti kurvákat szólították mikrofon elé!(a színvonal hasonló volt)

 

Művészúr

Majka: „Nem fogunk taxizni, pincérkedni, takarítani, kőműves melót vállalni”. Hosszú posztban reagált azokra a véleményekre, amelyek szerint, amíg nincsenek koncertek, menjen el dolgozni.

Nem jöhettél kemény zsetonért a Fröccsfesztre művészúr? 

 

MKP

Forró Krisztiánt meggyőző többséggel választotta elnökké a Magyar Közösség Pártja kongresszusa.

Úgy látszik tanultak a múltból a magyar elvtársak, mert Forró 4 nyelven beszél.

 

Nyitra

Allah Akbar! - ordítozott egy fickó Nyitrán, miközben fegyvert rántva hatolt be egy bankfiókba, ahonnan 4 ezer euróval távozott.

Azt tudtuk, hogy Nyitrán utálják a magyarokat, de ezek után második helyen az arabok lesznek?!

 

Dunaszerdahely

Mindig lehet és érdemes is újat alkotni Dunaszerdahelyen – erre hívja fel a figyelmet Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ legújabb projektje, a Csaplár KultCafé.

Jeges csak annyit fűzött a projekthez: Kukučin nevét már besároztátok a lakhatatlan utcátokkal, Vámbéry Ármin emléktábláját meggyaláztátok a koszos teretekkel, most Csaplár Benedek tanár úr van soron?!

 

 

 

Címkék