Pletykafészek - hallottátok?

2
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/07/26 - 16:38
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

Index

Magyarország politikai rendszere egy újabb „gólt” rúgott a független újságírásnak, miközben gyakorlatilag az egész csapat „megsérült” és cserét kért. (több mint 80 munkatárs mondott fel, miután kirúgták a főszerkesztőt)

Orbán csapata már gólokkal vezet a gyenge játékerőt képviselő ellenfél ellen. Azt viszont ne feledjük a magyar futball hanyatlása is egy 6:3-al kezdődött!

 

Szlovákia

Kisebb botránnyá alakult az Igor Matovič leváltását szorgalmazó ellenzéki próbálkozás, amelyet elsősorban plágiumbotránya, másodsorban viselkedése miatt hívtak össze a parlamentben.

El tudjátok képzelni, annak idején mennyi csallóközi kacsát zabáltak a rektorok a pozsonyi főiskolákon, plágium mellett?

 

Dunaszerdahely

Újabb szakasszal bővült a város kerékpárút-hálózata, amely EU-s projekt keretén belül valósult meg és kétszer 2 321 méternyi bicikliúttal lett gazdagabb a város. A projekt ezen részének összköltsége 61 976,87 euró. A Fő utca kerékpársávjainak újra festése (minden évben!!) pedig 46 725,06 euróba került. A projekt része volt még a két biciklitároló és bicikliállványok is, amelyek alapozással együtt több, mint 90 000 euróba kerültek. Ez összesen 198 701,93 euro!

A közeljövőben szeretnénk megkérdezni S. Pál Dunaszerdahely aktuális közlekedési szakértőjét, hogy lehet-e ezt még űberelni?

 

Celeb világ

Mindenki Rogán Cecília esküvőjéről beszélt a napokban, ugyanis Sarka Kata egy fotót osztott meg a lánybúcsújáról. Most pedig maga menyasszony tett közzé egy képet az esküvőről.

Cecília talán rájött, hogy nem minden a Fidesz-es buksza, néha rendes kábel is kell?!

 

Szex

Újra egy érdekes interjút adott Gwyneth Paltrow, aki főleg Rob Lowe feleségéről, Sheryl Berkoffról beszélt. A beszélgetésből kiderült, hogy Gwyneth kisasszony Sheril kisasszonytól tanulta az orális szexet.

El is képzeltük, ahogy technikát tanul a két hölgy egy jókora banánon, de lehet kígyóuborka volt…

 

Hírportál

Szlovákia leglátogatottabb magyar hírportálja a minap dunaszerdahelyi maffiát hasonlította össze a mexikói drogkartell fegyverarzenáljához.

Dunaszerdahelyi kávézókban Kočner vagy Papayméternek hívott hírportál legújabb neve Spišiakméter lett, aki kiásta az igazságot.

 

Foci

Az FC DAC labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen legyőzte a francia élvonal elitcsapatát az Olympique Marseille-t.

Jeges barátom csak annyit fűzött hozzá: vesszen Trianon more!! 

Címkék