Pletykafészek - hallottátok?

1
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/08/02 - 18:49
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

USA

Betiltják a kínai tulajdonban lévő TikTok videomegosztót az Egyesült Államokban. – jelentette ki Donald Trump elnök. A TikTok a kínai ByteDance vállalatcsoport tulajdonában van, amely a platform Kínában működő, cenzúrázott verzióját, a Douyint is üzemelteti. Csaknem egymilliárd felhasználója van szerte a világon.

Remélni Szlovákiában nincs ilyen szándéka Igor Matovičnak, mi lenne a sok szerepelni vágyó dunaszerdahelyi kisasszonnyal a fészbukon?!

 

Dunaszerdahely

A héten ülésezett Dunaszerdahely önkormányzata, ahol a Fészek Alapítvány megnevezésű alapítvány létrehozására tett javaslatot tárgyalták, amelynek alapítója Dunaszerdahely Város. Ígérjük, a javaslatra még visszatérünk, de többen kíváncsiak, hogy Orbánék nemzeti konzultációs kérdőívét visszaküldte-e már városvezetésünk?

 

Roma

Tizenötödik alkalommal emlékezünk a második világháború alatt történt roma holokausztra, melyre a dunaszerdahelyi emlékműnél is sor került. A gyér érdeklődés melletti megemlékezés már inkább kötelezőnek tűnik, de az is lehet, hogy a szerdahelyi cigányok nem kíváncsiak az elöljárókra, akik csak „karcsaiutat” biztosítanak sokuknak.

 

 HC DAC Dunaszerdahely

Immáron új edzővel készülnek a dunaszerdahelyi kézis csajok az új idényre Debre Viktor személyében, aki úgy kézbe kapta a csapatot, hogy köpni nyelni nem tudtak a lányok a sok edzéstől.  

Debre mester vigyázni, mert a lányok bosszúállók néha.

 

Facebook

Immáron többen panaszkodnak Facebook oldalukon, hogy Dunaszerdahely éjjelente versenypályává alakul. Többen motoros, de személyautó versenyekről is írtak, ami éjjelente zajlik a város közútjain.

Gyuszibá ablaka alatt pedig hajnali 4 órakor tisztítottak járdát, amire csak annyit reagált: biztos az a hüle sever-i kocsmáros?!

 

Thermalpark

A kánikula beköszöntésével özönlenek a turisták a dunaszerdahelyi Thermalparkba. Sokan készítettek videofelvételt az idelátogatókról, akik szinte közelharcot vívtak a fürdő területére való bejutásért.

Erzsike meg is jegyezte a bótban, hogy a 2 méter távolság be volt tartva Heringéknél!!

 

Maffia

Az elmúlt évtizedekben egyre gyakrabban kerültek nők befolyásos pozíciókba a rettegett nápolyi maffia, a Camorra klánjaiban.

Jeges barátom csak annyit mondott: eccsó a városházára is kéne néhány tökös csaj közéjük.

 

képek:kulturpass

Címkék