Pletykafészek - hallottátok?

2
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/08/09 - 13:41
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

 

Régió

Csallóköz szíve és a Pannontáj kapcsolata válik szorosabbá egy határon átnyúló projektnek köszönhetően, melyről szerdán tartottak sajtótájékoztatót a Dunaszerdahelyi Városi Hivatal dísztermében. „Bízom benne, hogy mind a magyar fél, mind pedig mi, profitálni tudunk ebből a pályázatból, és nem utolsó sorban a régióban élő lakosok is, hiszen alapvetően értük végezzük munkánkat” - mondta el Hájos Zoltán, majd átadta a szót a magyarországi partnerszervezet elnökének.

Megint jön a orbán-suter Csallóközbe polgármester úr?

Szlovákiai magyarok

A Híd, az MKP és az Összefogás vezetése úgy határozott, közös politikai szubjektumban szeretnék a folytatni a munkájukat, de sok még a nyitott kérdés.

Reméljük nem a múltból hozzák a tapasztalatot, ahol a kérdések mellett a buksza is nyitott volt!!

Kurátor

Világi Oszkár a legnagyobb szlovák céget, a Slovnaftot vezeti, tulajdonosa a dunaszerdahelyi focicsapatnak, immár pedig a budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetem kuratóriumának is a tagja. A pozsonyi Új Szó ennek kapcsán próbálta megszólaltatni.

Ugyan már kedves „újszósok” a DAC-ról is gyatrán írtok, nem még a kultúráról. Amúgy is tegnap nyert a Slovan 0:5-re, várjatok a sorotokra interjú ügyben.

Zebrák

Kiesett a BL sorozatból az olasz bajnok és azonnal szerződést bontottak Sarri edzővel. Valószínűleg az olasz bajnokságot még edző nélkül is megnyernétek, de a BL az más tészta, még CR7-tel is.

Talán most majd tanulhattok Pirlotól?! Forza Milan!

DSTV

A Perfects Rt. -  Dunaszerdahelyen sokan jelenleg csak Hájos Rt. – nek nevezett kompánia, negyed évszázada szolgáltat televíziós híreket a dunaszerdahelyi eseményekről a DSTV heti adásaiban, az ősztől havi rendszereséggel fiataloknak szóló programmal is jelentkezik.

Rossznyelvek szerint először az Ekom Plus „eserót” utána pedig a Fácán presszót mutatják be a dunaszerdahelyi utókornak.

Szex

Oké-e maszturbálni a párkapcsolatban? – teszik fel kérdéseiket a levélírók Sereg Tímea szexológusnak. „Egyáltalán nem ciki vagy kínos, és még csak nem is szégyellni való dolog, de ne kössük a partner orrára, hányszor és mikor maszturbálunk”.

Kedves Tímea a másik szobában, vagy hogy gondolta?

Művészvilág

Kökény Attila a Csallóközben is népszerű előadóművész, karantén alatt kénytelen volt más munka után nézni és egy építkezésre ment dolgozni.

Jeges barátom, csak annyit fűzött hozzá: dik ecsó ez nem igazi cigány gyerek!!

Címkék