Pletykafészek - hallottátok?

2
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/08/23 - 15:51
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

Járvány

 A karantén hatására világszerte, így minden bizonnyal Magyarországon is megnőtt a legális feszültségoldók és altatók forgalma, voltak, akik pedig a korábbinál több alkohol fogyasztásával igyekeztek a felgyülemlett feszültséget oldani - mondta Zacher Gábor az ország toxikológusa.

Járvány ide, járvány oda, Dunaszerdahelyen a dátum határozza meg az alkoholfogyasztás mennyiségét. Mikor gyön a segély!

 

Ebadta

Napi kétszeri kutyasétáltatásra kötelezhetik a német ebtartókat! A tervezett rendelet szerint a kutyáknak legkevesebb napi egy óra mozgást kell biztosítani tartási helyükön kívül, és ehhez legalább kétszer kell sétáltatni őket, írta német lapokra hivatkozva az MTI.

Dunaszerdahelyen a kutyasz@rt sem tudják összeszedetni a kutyatulajdonosokkal, németek meg már a sétát is előírják. Nesze neked Unió!!!

 

Tehenek

A tehenek farára festett szemek megvédik azokat a ragadozók támadásaitól. Több afrikai országban kísérleteket végeztek a teheneknek a nagy ragadozók támadásaitól való megvédésére. Éjszaka az állatokat (kerítésekkel és őrtüzekkel) jórészt meg tudják védeni a támadások ellen, nappal viszont a ragadozók rendszeresen komoly károkat okoznak az afrikai legelőkön tartózkodó csordákban.

Lelki szemeim előtt megjelent, ahogy néhány „tehén” szoknyájukra festett szemekkel szál ki a Tesco parkolóban luxuskocsijából.

 

Város kenyere

Megszületett a „város kenyere” amelyet Antal Ágota sütött meg, saját bevallása szerint nagy izgalmak közt. Még ha nem is jut mindenkinek belőle egy falat, virtuálisan küldött mindenkinek sok szeretettel.

Gyuszibá reményét fejezte ki a bót előtt, hogy a polgármestert és minden képviselőt „megetethetett-e” Ágika?!

 

Politika

Aláírták az Magyar Közösség Pártja, a Híd és az Összefogás elnökei a Viribus Unitis – Egyesült erővel című komáromi nyilatkozatot, amelyben megerősítik, hogy szándékuk szerint pártjaik mihamarabb egyesülni fognak, de mindhárom pártelnök hangsúlyozta, hogy még nehéz ÚT áll előttük.

Néhány régi új arcot elnézve a társaságban nektek már „utatok” sincs, kedves polgártársak. (etnikai alapon)

 

Szex

Erekciós zavarok esetén is alkalmazható az a vibrátor, melyet amerikai orvosok már receptre is felírnak. Mivel prosztatarák, magas vérnyomás és cukorbetegség esetén kialakulhatnak erekciós zavarok, különféle segédeszközökkel igyekeztek már kezelni őket, azonban eddig ez volt a legjobb.

Bedőlni látszik a viagra biznisz Dunaszerdahelyen, helyette ceruzabatrit fognak vásárolni a hanyagolt anyukák.

 

Ágy

Meglepő, mióta alszik ágyban az ember. Már 200 ezer évvel ezelőtt is szerettek ágyban aludni az emberek - állapította meg egy nemzetközi szakemberekből álló kutatócsoport.

Jeges barátom annyit fűzött hozzá: de nem mindegy, hogy kiében ecsókám!!

 fotó:kulturpass

 

Címkék