Pletykafészek - hallottátok?

2
perc olvasás

Pletykafészek - hallottátok?

2020/08/30 - 16:39
Rovat:

"Akit semmivel sem vádol a lelke, neveti a pletykákat."

(Publius Naso Ovidius)

Bugyimánia 

Dunaszerdahelyen a Nyugat lakótelep sorházainak teraszáról lopkodott össze egy fickó néhány női bugyit. Az ügy nem maradt megtorlatlan és a fószer börtönbe került! – írja a paraméter.sk

Ugyan már gyerekek, pár használt bugyiért 18 hónapot kiosztani?! Inkább szagolgassa Erzsinéni tangabugyogóját, mint a Dunaszerdahelyen nagyon menő pervetint. 

 

Korona vírus

A fiatal francia nők körében megötszöröződött a koronavírus-járvány alatt azoknak a száma, akik nem akarnak melltartót hordani – derült ki egy friss közvélemény-kutatás adataiból. A felmérés szerint a szám a járvány miatt bevezetett kijárási korlátozások alatt nőtt ilyen magasra. 

Gyuszibá meg is kérdezte a bót előtt: mi az isten a seggük után a mellük is megnőtt? 

 

Magyarország 

Orbán Viktor miniszterelnök állítólag vasárnap délután a szlovéniai Bledbe utazik, ahol részt vesz a 15. Bled Stratégiai Fórum nemzetközi konferencián – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. 

A Sápadt(bled) Stratégiai Fórum aztán lehet éppen Fehéroroszországban lesz, ahol elkel a segítség a Soros elleni harcban. 

 

Szex

Saját maga rendezte le az utcán szexelő párt egy orosz nyugdíjas, aki nem rendőrt hívott a párra, hanem egy faléccel páholta őket el - írja a 24.hu. A környéken csak Irina nevű nyugdíjas kézbe vette az ügyet. 

Dunaszerdahelyen Terinéni a Keleti lakótelepről is megszólalt az ügyben, hogy jó lenne néhány Irina hozzánk is, akik leleceznék az éjszakai motorversenyzőket.

 

Ünnep 

Augusztus 20-án a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban ünnepi gálaműsor keretében adták át a városi kitüntetéseket a társadalom és a közélet különböző területein tevékenykedő személyeknek, illetve kollektíváknak. 

A díjazottak közt sever-i kocsmárost és Ekom Plus s.r.o. –t nem találtunk. Nem is értjük!?

 

Foci 

Európa és Afrika után az ázsiai labdarúgásba is belekóstol László Csaba: a legutóbb a Sepsi OSK-nál dolgozó edző az indiai Chennaiyin FC-hez szerződött. 

Csaba azt hiszem néhány hét múlva megüresedik valamelyik járási kispad, beszerezlek! Közelebb van…

 

Dekrétumok 

A tüntetéssel nem lehet tartósan megoldani a Beneš-dekrétumok ügyét, véli a Híd, ezért az MKP-val és az Összefogással egyeztetnének, és szakmai megoldást sürgetnek. Miközben csodálatos „tablóképen” feszítenek, ahol több csallóközi is megtalálható. 

Jeges barátom csak annyit fűzött hozzá: more ezek ott annyi vizet zavarnak, mint mulónak a csók!

Címkék