• bot

Bármikor jól jön egy dildó! Tippek otthonra (+18)

3
perc olvasás

Bármikor jól jön egy dildó! Tippek otthonra (+18)

2020/02/07 - 19:51
Rovat:

Szexuális segédeszköz használata nem bűn, nem egy rossz dolog. Miért hisszük mégis ezt? Sajnos sokunkat akadályoznak a saját gondolataik, feltételezéseik abban, hogy megtudjuk, miről is van itt szó valójában.

Valljuk be, már akkor könnyen elakadunk, amikor a segédeszköz szóra felötlik életünk első ilyen „gusztustalan” audiovizuális élménye. Biztos Te is belefutottál már tizenévesen a különböző fórumokon található mindenféle cuppogós, nyögdécselős jelenetekbe,

amikor például egy alkar nagyságú fekete műpénisz ki-be járkál egy nedves vaginában, vagy épp másban.

Onnan pedig már nincs menekvés, ez a nagyközeli kép végérvényesen beléd ég és egyszer sem biztos, hogy később marad még kedved tovább kutakodni e témában. Kipróbálni, azt pedig végképp nem. 

De miért is ne? A pornó egy teljesen más tészta (biztosan kitérünk rá következő cikkünk egyikében), a valódi intim élményeid és a tényleges, tapintható segédeszközök pedig ugyancsak mások.

 

Abban az esetben, ha az ember egyedülálló és ennek ellenére szeretne mégis egy kiegyensúlyozott szexuális életet élni, vagy éppen kiegészíteni, megfűszerezni a már meglévő kapcsolatát, bátran kalandozhat.

Ki mondja, hogy nem? A kérdés csak az, hogy mersz-e!

A szexuális élet minősége irtó fontos és nagy befolyással van a hétköznapi közérzetünkre! Tehát, ha épp egyedülálló is vagy, azaz nincs kéznél élő déenessel rendelkező alkalmatosság a környéken, ne félj kisegítő megoldásokat alkalmazni. Hidd el, nem fogod megbánni - több szemszögből sem!

Íme pár tipp, ha nem vagy biztos a dolgodban!

 

Egyedülállóként, amikor a volt párod emléke is még elszomorít és a maszturbálásod is csak akkor sikerül jól, ha épp elcsípted azt az egy percet, amikor nem süllyedtél önsajnálatba, próbálj meg nyitni olyan megoldások felé, amihez eddig nem volt még kedved, sem bátorságod.

1.       Kis lépésekkel kezdj!

Nem kell azonnal megváltanod a világot! Hidd el, ha eddig nem jártál még szexshopban, biztosan az is időbe telik majd, amig rászánod magad arra, hogy egyálatlán bemenj. Azt hiszed, hogy netről rendelni egyszerűbb? Lehet, hogy így van, de ha a testedről van szó, nem biztos, hogy jó elsőre olyan terméket venni, amit nem foghatsz a kezedbe, amit nem tapintsz meg.

2.       Bátran kérj tanácsot! Kérdezz!

Ha már bemész egy ilyen boltba, légy magadra nagyon büszke! Egy olyan – belső – határt léptél át, ami egyúttal a komfortzónád határa is. Főleg, ha egyenes gerinccel és nem bújkálva tetted. Légy büszke arra hogy teszel a kiegyensúlyozottságodért, ami nem csak a lelki egészségről szól, hanem a testiről is. Egy egészséges és kielégítő szexuális élet pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy fesztelenül és őszintén mosolyoghassunk. Kérdezz hát bátran, hidd el, az eladó egy csomó hasonló helyzetet kezelt már és biztosan ért a témához is.

3.       Fontos a magad meg- és kiismerése!

Ha már megvan a kis játékszered, akkor teszteld magadon. Válassz egy zavartalan napszakot és engedd el magad. A telefont kapcsold ki, akár ihatsz előtte egy pohár finom bort is, majd kezdj el kísérletezni. Fontos kulcsszó a bátorság!

Ha párkapcsolatban vagy, akkor sem kell lemondanod a magad kényeztetéséről.

1.       Kommunikálj!

Ez az első szabály, ha segédeszközökkel szeretnél kísérletezni. Ne állíts be úgy haza, hogy a párod szülinapi ajándéka egy szexi színű dildó. Hidd el, nagyon mellé lőhetsz. Az ilyesmit mindenképp beszéljétek meg előtte. Bizonyosodj meg arról, hogy pozitívan áll a dologhoz és ő is hajlik arra, hogy együtt kipróbáljátok.

2.       Együtt döntsetek!

Még akkor is, ha a másik kényeztetéséről van szó, főleg ha együtt, egyidőben szeretnétek használni. Beszéljétek meg, hogy hol a határ. Ha szeretnéd még tovább tágítani, próbálkozz, érvelj, de ha mégsem megy tovább a dolog, tiszteletben kell tartanod.

3.       Fontos a folytonos ismerkedés!

Ha már elindultatok a tömérdek szexuális segédeszköz megismerésének útján, ne siessetek, adjatok időt egymásnak arra, hogy kiélvezzétek a már birtokotokban lévő szerzeményeket.

Egy dolgot ne felejts el: a szexualitásod egyedül a Tiéd! Jogod van az örömkeltéshez akkor is, ha nem élsz párkapcsolatban és akkor is, ha igen.

 

 

Fotók forrása: Pixabay 

 

 

Mivel független hírportálunkat a Kisebbségi Kulturális Alap döntőbizottsága nem tartotta támogatásra érdemesnek, ezért az olvasók hozzájárulását kérjük a további működéshez, amelyet a következő számlaszámon tehetik meg:

SK66 0900 0000 0051 6455 9727

Köszönjük a támogatást!Címkék