• Csinipoci

Kunkorenciaharc, avagy kié a nagyobb (+18)

1
perc olvasás

Kunkorenciaharc, avagy kié a nagyobb (+18)

2020/01/17 - 20:14
Rovat:

Drága manusszaink, délceg férfi egyedeink, hős adoniszaink, legyetek igen büszkék a lábatok közére! Egy olyan szerszám, amivel a nőt képesek vagytok szavak nélkül, egyetlen suhintással két vállra fektetni, khm.. hogy is fogalmazhatnék, valóban figyelemreméltó.

Mindegy hát, hogy mekkora, milyen alakú, az is tök mindegy, hogy hogyan kunkorodik. Nem? Miért gondoljátok azt, hogy a nőnek a nagy méret kell? Elárulom a titkot: messze nem. 

Bár valljuk csak be mindannyian, azért nem árt, ha van mivel dolgozni. Viszont akkor sincs semmi baj, ha nincs sok. A lényeg, hogy mi, nők, képesek legyünk a férfit valóban nagybetűs Férfiként látni. Magához a kéjérzéshez sincs szükség semmi másra.

Ugyanis, ha megjelenik Az a bizonyos, tökéletes Férfi kidudorodó áldásával a nadrágjában, életünk legmegfelelőbb szakaszában, a lehető legalkalmasabb napszakban és órában, nehéz megállni, hogy ne csusszanjunk rá azonnal, mint fázós lábunk a meleg zokniba. Főleg, ha hosszú tél áll már mögöttünk.

Egyedül Nektek, Férfiaknak segít a nagy farok, a nagy izom, a nagy autó abban, hogy többnek, hogy jobb férfinek lássátok magatokat a többi hímnél. Nem szólt még senki, hogy egy igazi nőnek nem ez kell?

Most úgy lennék fair, ha azt is elárulnám, hogy milyen egy igazi nő. Őszintén? Fogalmam sincs. De az biztos, hogy nem a nagy farkadért, a nagy izmaidért és a nagy autódért fog szeretni.

Egy Férfi igen is képes minket, nőket akár egy szempillantással lenyűgözni, lehengerelni, majd egy mosollyal úgy letarolni, hogy másnap reggel azt sem tudjuk, hol áll a fejünk, nem hogy még azon évődjünk, mekkora is volt éjjel a micsodája.

Férfiak, olyan jó volna, ha a méretetektől függetlenül növesztenétek az önbizalmatokat és nem arról hencegnétek, hogy megdugtátok ezt és azt, és még a falban a konnektort, meg röptében a legyet is, hanem arról, hogy hogyan!

Mert ez a nem mindegy: a Hogyan!

 

A kép forrása: Broadly

Címkék