• nappali

Nappali kényeztetés? Naná! (+18)

2
perc olvasás

Nappali kényeztetés? Naná! (+18)

2020/06/27 - 20:54
Rovat:

Több mint három hónapra leálltunk a felnőtt(esebb) tartalmakkal, ugyanis azt tapasztaltunk a közvetlen környezetünkben is, hogy most valahogy mindenki másként, egyéni módon dolgozza fel a koronavíros okozta karanténhelyzetet és ezt maximálisan igyekeztünk tisztelenben tartani.

De addig sem állt meg az élet, ugye? Na ugye.

Viszont a gyerekeket állandóan otthon ette a fene, az online tanulással a szülők ugyan leköthették őket és persze magukat – ha a napi nyolc óra munka nem lett volna eddig is épp elég (?) –, az óvodás, vagy bölcsis lurkók meg állandóan az ember nyakára jártak, akkor sem adtuk fel, akkor is hajtottunk előre, gyerek ide, vagy oda, tettük, amit kellett, mentünk, ha szólított a természet. Ha Ti is szülők vagytok, pontosan értitek a helyzet méretes súlyát, ha pedig nem, akkor épp elég a home office, az állandó stressz, a bizonytalan gazdasági rendszer és az online randik. Online randi, mégis hogy oldottuk ezt meg?!

Teljesen felborult a szex rend!

Már amennyire eddig volt benne rend. Mert sokaknál a pillanatnyi megkívánás dönt, másnál péntek esténként jön el az idő, mégpedig óramű pontossággal, megint másnál minden reggel és/vagy este ürül a fegyver. Kinek, milyenek az igényei. Az viszont tuti, hogy az utóbbi hónap nagy változásokat hozott a hálószobákban is. Sokakat hallhattunk találgatni, hogy melyik csoportból lesz a több a karantén után, várandós anyukákból, vagy elváltakból. Vagy egyszerre mindkettőből?!

 

Viccet félretéve, aki igyekezett megőrizni a józan eszét és hatékonyan feltalálni magát a négy fal között is, alkalmazkodnia kellett a szex terén is. 

Jó szerencsével éppen volt párunk és akkor csináltuk, amikor épp idő/lehetőség volt rá, amikor a körülmények is megengedték, amikor a gyerek épp nem figyelt, a nagyszülők is házon kívül voltak és lehetőleg a szomszéd is valami fülrepesztő tevékenységet folytatott épp, hogy a kiszűrődő hangok lehetőleg senkit ne hozzanak kellemetlen helyzetbe.

Fontos volt a találékonyság, a pillanat megfelelő megragadása, ...a konyhaasztalon, a kiskertben, a garázsban, a kamrában, a fotelban, ahol épp sikerült.

Tehát viszlát gyertyafény, előnyös tokamegvilágítás, csábos, szemhélytusos tekintet és vörösbor-mámor, helo szikrázó napsütés – vagy épp borús utcakép -, heló reggeli szájszag, vagy épp tejeskávés beütés, szia napi menü utáni puffadás és apró húsmaradékokal való kölcsönös játék a fogsorban. 

Heló rövid, döcögős menetek és korai orgazmus, majd azonnali felpattanás is tisztálkodás.

Szia kellemetlen helyzetek, látható borosta, a világos lepedőn elhullajtott, jól kivehető szőrszálak és szétszórt szúrós szagú zsebkendők. Heló tűző napsugarak, hangos, fel- és lejárkáló redőnyzörejek, pillanatnyi elsötétítések, hirtelen világosságok, apró félhazugságok, szia alvónak tettetés és műhorkolás. Heló őszintébb örömök, halkabb orgazmusok és ebéd utáni könnyítő kielégülés. 

Heló nappali szex, viszlát megszokás!

A fotók forrása: pixabay, freepik

 

----

 

Mivel független hírportálunkat a Kisebbségi Kulturális Alap döntőbizottsága idén nem támogatta, ezért az olvasók hozzájárulását kérjük a további működésünkhöz. Támogatásaikat a következő számlaszámra küldhetik:
SK66 0900 0000 0051 6455 9727

KÖSZÖNJÜK!

Címkék