SzigiPass

2
perc olvasás

SzigiPass

2022/01/02 - 13:00
Rovat:

Milyen egyszerű lenne az élet, ha az emberek őszintén és sértődöttség nélkül közölnék egymással véleményeiket, érzéseiket és gondolataikat. Biztosan lesz, aki majd megorrol néhány bejegyzés miatt, de azt mondja erre kedvenc humoristám, "Akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek igen, őtözködjön már fel." (Hofi)

Mi lesz a Csallóközi Vásár sorsa?

Hájos Zoltán a decemberi Dunaszerdahelyi Hírnökben erről is nyilatkozott. „Nagyon készülünk a 40. Csallóközi Vásárra, amit már a teljesen megújult vásártéren fogunk megrendezni. Igényes koncertekkel, a vásár megszokott hangulatával, árusokkal, étel és ital bőségével már az új, kulturált környezetben valósul majd meg”.

Kedves Polgármester úr! Másfél millából, amiből Önök megvalósították ezt a kulturált környezetet, jobb helyeken atomreaktort is lehetne építeni.

                                                   

 

Oltottak és oltatlanok

Čaputová: Nagy valószínűséggel elkerülhetetlen lesz a kötelező oltás bevezetése.

Drága, aranyos elnökasszony, vajon Soros Gyuri bácsit mire tudná kötelezni?

 

 

Vitéz budapesti Bayer Zsoltika

Kedves Amnesty International Néni, Bácsi (Nécsi)! Bayer Zsoltika vagyok, a Virányos úti általános iskola 1/b osztályos tanulója. És akármennyire igyekszem, nem tudok meleg lenni. Kezdi az emberjogi világszervezetnek írt levelét a „nagy tekintélynek” örvendő magyar konzervatív író, újságíró, publicista, műsorvezető.

Zsoltika, nem kellene ezt erőltetni, hiszen Szájer Jóska is így kezdte, és egy esőcsatornán végezte egy szál ádámkosztümben.

 

 

DAC

Dzsudzsák a FC DAC-hoz igazol? Egy blogger azt a pletykát kürtölte világgá, hogy Dzsudzsák Balázs elhagyja a DVSC-t és a Dunaszerdahely futballistája lesz, ám később úgy módosította a bejegyzését egy másik felületen, hogy abból a Dzsudzsákot érintő rész az kimaradt, ami fölöttébb érdekes.

Jónéhány DAC szurkoló a fejéhez kapott a hír hallatán, amikor Balázs neve felmerült, viszont a rossz nyelvek szerint Orbán Viktor kedvenc focistája biztos hozna néhány millát!!?

 

 

Pereputty

Berényi: „el kell gondolkodni egy platformok nélküli Szövetségen.” Csakhogy nem találtuk ki, hogy mi is az a Szövetség. Egyelőre még nem tudtuk megfogalmazni rendesen, hogy mi is a „Szövetség-brand” – azon túl, hogy „egység”.

Leírom egyszerűen, ahogy a DAC „B” közép fogalmazná. TAKARODJATOK!

 

 

Szex

A legújabb szexrobot olyat tud, amire senki nem számított! Nem csak lefekszenek az emberekkel: nevetnek a vicceken, beszélgetnek a gazdájukkal. Még a szívverésüket is érezni. Amikor a gép elkezdi kérdezgetni a gazdáját, a válaszokat nem csak megjegyzi, de a megszerzett tudást be is építi a későbbi beszélgetésekbe. Egy detroiti férfi, aki a sajtóban csak a Davecat álnevet használja, a szexgépét feleségül is vette.

Érdeklődve várom, hogy Dunaszerdahelyen mikor fogok látni egy ilyen „feleséget” valamelyik luxuskocsiban furikázni a városban.

 

 

Trónok harca

Orbán Viktor bejelentette: Novák Katalint jelölik köztársasági elnöknek.

Ez körülbelül annak felel meg, mintha Dunaszerdahelyen Hakszer, Dakó, vagy Karaffa lehetne a polgármester.

Címkék