SzigiPass

2
perc olvasás

SzigiPass

2022/01/09 - 09:00
Rovat:

"Akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek igen, őtözködjön már fel." (Hofi)

Pógármester

Advent negyedik vasárnapja, este hat óra. Ebben az időben az elmúlt években sok dunaszerdahelyi lakos és idelátogató vendég hallgatta meg a polgármester köszöntőjét, hallgatta meg az előadott kedves dalt és verset, és csodálta meg városunk adventi koszorúján a négy gyertya szikrázó lángját – a melegséget sugárzó fényt, a játékos reménysugarat a téli estében.

Kedves Dunaszerdahelyiek! Tisztelettel elárulom, hogy Dr. Hájos Zoltán Dunaszerdahely polgármestere mondókáját 167-en nézték meg a jutyubon. (újévi köszöntőjét 105-en szerk. megj.)  A Mini presszó vendéglátóegységében meg is jegyezte valaki: hol vagy te még a SzerdaHelyzettől ídesöcsém.

 

 

Pikk-pikk

Negyedik oltásra is szükség lesz a Moderna vezérigazgatója szerint, és korábban a Pfizer első embere is hasonlóan vélekedett.

„Tisztelt” igazgató urak! Önök még nem tudják, de Csallóközben már a hatodikra is fel vannak készülve…

 

 

Sajtóhír!!!

A DAC csapatában folytathatja Dzsudzsák Balázs? – teszi fel a kérdést a sportolunk.sk Szentmihályfa-i (Nagyszombati kerület Dunaszerdahelyi járás) hírportál. Továbbá közhírré téteti, hogy „Egyre erősödnek a hírek, miszerint a Debrecen csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs klubot válthat, és a DAC csapatához igazolhat”. forrás: debreceni civishir.hu

Valljuk be őszintén kedves olvasó, ezek sem egy Corriere dello Sport, de fel kellene hívni Orbán miniszterelnök úr sajtófőnökét, biztosan útbaigazít benneteket.

 

 

Parkok „ala” Dunaszerdahely

Január 6-ától indul a játék a K-parkok, vagyis a Kaufland-Parkok létesítéséért. A Lidl-es játszóteréhez hasonlóan itt, a K-Parkos játékban is a város lakosainak és barátainak segítő szavazatai lesznek a döntőbírók.

Miután 1,5 millió euróért (másfélmillióeuró!!!) Dunaszerdahelyen megvalósult a H-park, azaz a Hájos-park, éppen ideje megetetni a város lakosságát egy kis szavazással.

 

 

Barak-média

2021 a szlovákiai magyar bűnözés tükrében! – közölt a parmeter.sk (najčítanejší slovensko-maďarský spravodajský portál) egy részletes és terjedelmes podcast-ot Barak Dáviddal, a portál újságírójával.

Gyimesi György, az OĽaNO magyar nemzetiségű képviselője által csak kultúrmaffiózóként emlegetett családi médiavállalkozás hagyhatná már ezt a bűnözési sztorit, és inkább máshol kellene söprögetni?!

 

 

Magyarország

Mindenkit meg fogunk akadályozni, aki ellenőrzés nélkül akar bejönni a területünkre, az országunkba, írja közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök. Most az európai nagy rendezetlenségben egy rendezett ország van. Ez Magyarország.

Csallóközből úgy jöttek-mentek a karácsonyturisták, hogy akár fél Szíriát bevándoroltathatták volna Vámosszabadinál

 

 

Megkérdezzük

Nagy felháborodást váltott ki még tavaly a Dunaszerdahelyen kirobbant szexbotrány, amelybe egy katolikus pap keveredett, ugyanis az egyik panelház lakásában kicsit hangosra sikeredett az orgia.

A szomszédok először lakásátrendezésre gyanakodtak, és többszöri „bútorösszeszerelés” után meg is látogatták a tisztelendő urat, aki színt vallott a szomszéd előtt. Magát megnevezni nem kívánt bősi (Gabčíkovo) forrásból tudjuk, hogy méghozzá szivárványos színt. Dunaszerdahelyen többen érdeklődtek, hogy „gyóntat-e” még a plébános úr??

 

 

 

Címkék