SzigiPass

2
perc olvasás

SzigiPass

2022/01/23 - 20:35
Rovat:

"Akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek igen, őtözködjön már fel." (Hofi)

Banzáj

Orbán Viktor Ákos koncertjéről jelentkezett be. Induljon a banzáj! – írta a kormányfő a Facebook oldalára feltöltött fényképhez.

Több ezer hozzászóló között fellelhető volt Ujhelyi István EP képviselő hozzászólása is, amely ezt írta:  

“Nyugati a zene, de keletre tart

És nem állja útját se tenger, se part

Persze nem biztos, hogy jót tesz neked

Ha kiszolgálják az ízlésedet…”

Több kommentelő csak két legendának nevezte a poszton látható személyeket.

 

 

Magyar foci

„Ha ezt valaki előre mondja, be sem teszem a lábam a szövetségbe” – nyilatkozta Fehér Csaba, aki már nem az MLSZ szakmai igazgatója.

Csaba ezek szerint nem FIDESZ szavazó??!

 

 

Bocskor

Bochkor Gábor – Nem kér a közösségi médiából! Az egyik legnépszerűbb hazai híresség szerint a pozitív visszajelzés sem hat mindig egészséges mértékben az emberre.

Gábor, belőled sem kértek jópáran, köztük Dobó Kata vagy Csisztu Zsuzsi. Elárulom mi sem, de csak pozitívan!

 

 

Kávéházak

1720 óta működik a világ egyik legrégebbi kávéháza, a Caffé Florian: Casanova és Dickens is törzsvendég volt. Állítólag a nagy múltú kávéházaknak van egy jellegzetes, békebeli hangulata és a velencei Szent Márk téren található Caffé Floriant gyakran emlegetik a világ legszebb kávéházai között.

Hölgyeim és uraim, azt nem tudom, hogy Dunaszerdahelyről bekerülne-e az elsők közé valamelyik kávéház, de azt igen, hogy több ember és több millió euró sorsa pecsételődik ott meg.

 

 

Oltás

Az amerikai szélsőjobbos oltásellenesek már a saját vizeletüket isszák. „Isten mindent megadott nekünk, amire szükségünk van. A saját vizeletemet iszom.” Ezt Christopher Paul Key mondta, aki magát az oltásellenes „Vaccine Police” vezetőjének tartja.

Lelki szemeim előtt jelent meg néhány csallóközi fészbuk-poszt, ahol ágytálból szürcsölgetik az édes nedűt.

 

 

Sztárpár

Bő egy hete, január 14. óta Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válásával, illetve annak körülményeivel van tele a hazai bulvársajtó. Kulcsár Edina hétfőn állt ki a nagy nyilvánosság elé új párjával, a népszerű rapperrel, Varga Márkkal, akinek G.w.M a művészneve.

Nyilvánosságra hozták a dunaszerdahelyi Mini-presszó vendéglátóegység néhány törzsvendégének véleményét is, akik csak egyszerűen azt kérdezték: ki a f@szom az a Csuti&Edina??!

 

 

Dunaszerdahelyi feeling

Január 11-én egy emlékművet helyeztek el a város Üzleti és Tájékoztatási Központjának épületén, amelyen egy Eastern Sugar felirat található. Az emlékművet dunaszerdahelyi születésű Munkácsy-díjas képzőművész Németh Ilona álmodta meg, aki Dunaszerdahely városával 10 éves szerződést írtak alá, amely biztosítja, hogy ez idő alatt – ha csak valami rendkívüli dolog nem jön közbe – a város köteles karbantartani az emlékművet.

Ilonka néni, ha legközelebb valami „multi-kultminoros” lóvés álmai lesznek, inkább valami piros-fehér-zöldes emlékművet, azt jobban karbantartaná a város.

 

Címkék