SzigiPass

2
perc olvasás

SzigiPass

2022/01/30 - 17:21
Rovat:

"Akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek igen, őtözködjön már fel." (Hofi)

Háború

Orosz-ukrán feszültség: Biden újra figyelmeztette Putyint! Az amerikai elnök újabb figyelmeztetést intézett Oroszországhoz egy ukrajnai invázió esetére, pontosítva előző napi szavait.

Kedves Jenki úr! Aki tárgyalás közben elalszik, az ne nagyon figyelmeztetgesse az orosz medvét, mert ha a ruszkik megmérgednek, gyalogsági ásó is elég lesz a NATO-ra.

 

Dubai

Dubaj évek óta profi szolgáltatásokkal, gigantikus tárgyalókkal és diszkrét pihenőhelyekkel várja az üzleti utazókat. Nem beszélve arról, hogy a nemzeti légitársaságnak és a vízummentességnek köszönhetően a monarchiába gyerekjáték beutazni.

Csak, hogy tudjátok kedves olvasók, Dubai-szerdahelyről már egy puccos ebédre is képesek leugrani sznobéktól.

 

Családi harmónia

A férjem és én összejárunk az exférjemmel és a feleségével. Vasárnapi ebéd. „Ideadnád, kérlek, a salátát?” Idill. Tőlem balra a férjem, jobbra a volt férjem. Velem szemben a volt férjem új felesége. Igen, összejárunk. Mert jóban váltunk el. Mert megmaradt köztünk a szeretet. Mert túl vagyunk rajta. Mert mindketten új életet kezdtünk. Mert még mindig érdekel, mi van a másikkal. Mert az új párjaink is jó fejek és támogatják ezt a… különös barátságot? – írja blogjában Éva

Ugye vacsi után nem villanyoltás következik, és mindenki oda nyúl ahova akar??

 

UFO

Sejtelmes bejegyzést tett közzé Uri Geller az Instagramon: arról elmélkedik, hogy hamarosan földönkívüliek tömkelege szállja meg a bolygót. Ezt abból következtette ki, hogy kutatók különös energiaforrást véltek felfedezni a Földtől mintegy négyezer fényévnyire.

Mr. Geller! Tessék már kicsit csendesebben, nekünk ugyanis maga Pataky Attila adja ki az ukázt, tőle tessék tanácsot kérni!

 

 

Magyar foci

A héten kezdődött a labdarúgó NB I tavaszi idénye, a klubok javában szerződtetik az új játékosokat a téli átigazolási időszakban – jellemzően inkább külföldieket, szokás szerint.

Nem kell rinyálni tisztelt magyar szaksajtó, példaértékű a Fradi futballcsapata, ahol csak Dibusz kapus tud kezdő lenni.(lehet, de nem biztos, hogy a helyére is hoznak valakit Kamerunból?!)

 

 

Magyar „Szövetség”

Az ősszel létrejött Szövetség egyelőre nem produkál olyan eredményeket a közvélemény-kutatásokon, amely megnyugtathatná a szlovákiai magyar közösséget a parlamenti részvétel kapcsán, és Berényi Jóska szerint az MKP és a Híd szavazóinak még meg kell szokniuk egymást.

Dunaszerdahelye a Vámbéry téren csak annyit tettek hozzá, hogy titeket meg szokjon meg a rossz nyavala!!

 

 

Szépkorúak

Az országos átlagnál több nyugdíjas él Dunaszerdahelyen. Ami azt jelenti, hogy a 23 044 lakosú városban 19,13 százalék (4 408 fő) a 65 év felettiek aránya, amely több mint 2 %-al magasabb az országos átlagnál.

Most már szinte biztos, hogy Dr. Hájos Zoltán polgármester miért nyer mindig választásokat Dunaszerdahelyen.

Nyugdíjasok szavazzatok, meglegyen a nyugdíjatok!

Címkék