SzigiPass

2
perc olvasás

SzigiPass

2022/05/01 - 11:47
Rovat:

"Akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek igen, őtözködjön már fel." (Hofi)

Hírességek

Molnár Anikótól hangos a magyar bulvársajtó. Tudjátok kedves olvasók, az a nagy cickós szőkeség, egykori Nagy Ő, aki jelenleg sminktetoválóként dolgozik.

“Most lett elegem! Egy hölgy bejelentkezett, de nem jelent meg a megbeszélt időpontban sem. A telefonját nem veszi fel. A tiszteletlenségnek ez olyan foka már, hogy arra szavakat nem találok! Elveszi az időmet, a pénzemet, a szakma iránt érzett szeretetemet, a bizalmamat. Gyökér, paraszt, bunkó dolog így viselkedni” – panaszkodott Anikó

Kedves Anikó! A napokban éppen Havas Henrik elmélkedett, hogyan is kell gyökér, paraszt és bunkó mód viselkedni.

 

„Képviselőink”

Dunaszerdahely hirtelenfehér képviselője is – aki éppen „Pityu-image”-ben fut – véleményt mondott az új világrend megszellőztetéséről. Számára annak tanulsága: hogy ne vitatkozz hülyékkel!

Erről a pár éve polgármesterjelöltként induló Csicsai Gábor tudna bővebben mesélni, mivelhogy ő állatorvosként is tevékenykedett, és sok „patkánnyal” hozta össze a munkássága.

 

Magyarország

Egy pénteki határozat szerint, Orbán Viktor javaslatára Áder János április 30-ai hatállyal felmentette Schanda Tamást, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkárát, aki egyben miniszterhelyettes is volt.

Ezt mifelénk csak úgy mondják: kicsit mohó voltál eccsókám, de ha fogod a szád, majd a „család” gondoskodik a hozzátartozóidról.

 

Kultúra

A „tékozló fiú” visszatér és megbocsátást nyer! – Díszpolgári címet kapott Hodossy Gyula, József Attila-díjas költő. 40 évvel ezelőtt, 1982-ben a helyi járási pártbizottság döntése értelmében nem kívánatos személy lett a városban.

A dunaszerdahelyi Mini-presszó alkoholt felszolgáló egységben valaki megjegyezte, hogy a művészúr annyit biztos nem „tékozolt” el, mint akiktől a díjat kapta?!

 

Felvidéki érdekképviselők

Bugár „Vojtó” Béla nem küldené vizsgálati fogságba egykori koalíciós partnerét Robi Ficot. Bugár és Forró Krisztián a Szövetség elnöke ezúttal egy véleményen.

Azt tudja a felvidéki választó, ha a parlamentbe lennétek, újra Fickó keblén melegednétek, de nehogy egyszer Lipótváron fussatok össze a 15 perces séta közben?!

 

Angelina

Angelina Jolie egy bentlakásos iskolában is járt Lvivben, ahol lakóhelyüket elhagyó emberek tartózkodnak. De önkéntesekkel is beszélt a város főpályaudvarán, mindenkinek megköszönte a munkáját, állítja Kozickij. A Kyiv Independent egy videót is közölt arról, ahogy Jolie egy Lvivben található kávézóba besétál.

…há mi van, nyitva vagytok??

 

Kukkonia

Fergeteges hangulat és hajnalig tartó szórakozás a DAC-Kukkonia bálon. Az idei bál témája a sokszínűség volt: ritmusok, zenék és táncok a világ minden tájáról.

Állítólag a sok finomságon és Világi úr borán kívül, csak a botox meg a szilikon volt több a mulatozáson.

Címkék